Jdi na obsah Jdi na menu
 


Slib chudoby - převzatý článek

17. 11. 2015
Převzato - Čmolík facebook

SLIB CHUDOBY... budete se divit, ale má ho v euro-americké kultuře skoro každý díky dvěma tisícům let křesťanství. Tento slib chudoby je hluboce uložen v epigenetickém kódu, mimo naši vědomou kontrolu. Změna nepomůže, je třeba transformace a přepis tohoto záznamu, zrušení slibu chudoby. Pokud je aktivní slib chudoby, peníze si musí najít cestu od vás, ačkoliv třeba peníze vyděláte či zdědíte, nějakým "zázrakem" se vždy najde "něco" co je od vás spolehlivě zachrání... je to zákon, slib a přísaha ze srdce. Je naprosto jedno, že v tomto životě (tomto načtení kódu) nejste křesťan, kód je předáván z generace na generaci. Jsem velmi šťastný, že máme know how, techniky a technologie, které umožňují transformaci, přepis epigenetického kódu a zrušení slibu chudoby. Bohatý = BŮH A TY. 
Nová verze Neurorestart Peníze 3.0 má v sobě novou technologii na slib chudoby, je však nutná jediná věc. Váš souhlas a vědomé rozhodnutí. To je důvod, proč Neurorestart Peníze skutečně funguje, spektikům a haterům navzdory... Online příští týden... verze 3.0. Děkuji, děkuji, děkuji.
 
Simi
Prosím, aby každý, kdo je ochotný odříkal něco ve smyslu 
Já Simona , ruším slib chudoby za sebe a všechny učastníky mé karmy. Prosím, aby slib chudoby byl zrušen pro všechny občany ČR. Já simona, přijimám bohatství na srdci, těle, duši a duchu. i finanční majetkové a radostně se učastním oběhu peněz. děkuji všem, kteří se účastní.