Jdi na obsah Jdi na menu
 


Poselství k proudění energií do jarní rovnodennosti

Zajímavý převzatý článek

Poselství k proudění energií do jarní rovnodennosti


Duchovní lektorka a léčitelka Eva Puklová přijala od Rady moudrých galaxie zprávu, že na Zemi v době do jarního Slunovratu 21.3. budou proudit velmi silné energie. Budou to energie takové intenzity a obsahující tak významné kódy, jak tomu naposledy bylo před staletími. Využitím tohoto období až do včetně období slunovratu, může umožnit mnohým z nás realizovat kvantový skok ve svém duchovním vývoji.

Na nedávném semináři, který skončil tuto neděli, jsme přijímali svá poselství od 1.Srdce, Mistrů Ježíše, Kuthumi a Saint Germaina k tomuto tématu. Dvě z těchto poselství, které přijala Karin L. a také Hanka A. zde uveřejňujeme k přijetí a procítění. Další tato poselství zveřejníme v následujícím čase.

--------------------------------------------------------------------------

Poselství od 1.Srdce, Mistrů Ježíše, Kuthumi a Saint Germaina přijala Karin L a Hanka A.
Skokovy, 16.2. 2014

Energie do 21.3.2014 jsou naprosto výjimečné, jsou součástí toku energií vesmírného, božího krystalu, a tato energie se protíná v určitých intervalech, v určitých bodech. Souběh několika energií-paprsků, který nyní nastává, se opravdu objevuje po velmi dlouhé době, naposledy před téměř 200 lety. Průnik těchto energií opět prolomí určitou vrstvu energií, jejichž toky byly uzavřeny. Jak vy říkáte, bude to další z obrovských energetických vln, která vás může poponést do velké vzdálenosti nebo naopak někoho spláchnout. Není třeba se bát, vnímejte jen, jak vás duše vede.

Také ve vašem bytí se propojí energie a přinesou zvýšení vibrací, které možná pocítíte i na fyzickém těle. Bude to přechodná záležitost, než se energie usadí. Můžete mít také pocit, že jste se ocitli na ostrově, kde jste na všechno sami, ale bude to touha, přání vaší duše, abyste už jednali sami za sebe, rozhodovali o svém životě sami. Prosím nezapomeňte, že jsme s vámi, sami opravdu nejste a nebudete.

Mnoho lidí okolo vás bude ve zmatku, v nepohodě, pod tlakem. Zůstaňte, prosíme, ve svých energiích a dělejte, co cítíte, tak můžete nejvíce pomoci. Každý už máte určitý způsob, jak komunikovat s druhými a dokážete pomoci a podpořit, aniž byste manipulovali či zachraňovali.

Bude docházet k opravdovému hroucení starých systémů v životech a vztazích lidí. Jen, prosíme, zůstaňte v propojení ve svém srdci. Každému z vás se ještě více rozzáří vaše osobní hvězda a její síla a láska vás k sobě budou mocně přitahovat. A tak se, prosíme, nevracejte do svých starých schémat a pracujte, jak již to znáte, se svou zdrojovou energií.

--------------------------------------------------------------------------

Do 21.3. je třeba "vytáhnout se" a odpracovat, co se dá. Pak přijde období "stabilizace" energií v novém postavení, aby bylo možno ukotvit změny. K nové vyšší metě se pak budou moci začít vztahovat další bytosti. Vznikne jakási energetická kotva a pak nastane období, kdy se s touto kotvou začne "harmonizovat" hmota.

Kdy přijde další období "otevřeného nebe"?

Vše se cyklicky opakuje a z pohledu lineárního času není nic definitivně stanoveno. Vše je v pohybu a záleží to na vývoji a dynamice lidstva a na spolupráci s maminkou Zemí. Další okno může přijít za rok, za pět let, nebo v záblescích třeba již na podzim.




--
Krásný den
přejí

Malé Delfy
-- GALERIE
Neprašová Hana 
poradenství životního stylu
středisko léčitelských umění
Bubenečská 51, Praha 6 Bubeneč,160 00
Tel.737 340 570 , 233 550 360,
721 557 557

www.maledelfy.cz
http://terapeuti.vasclovek.cz/neprasova-hana-161/
http://www.zdravotnimagazin.cz/alternativni-medicina.20/alternativni-metody-leceni-praha-6.10297.html 
 e-mail:info@maledelfy.cz

  IČO:10244387