Jdi na obsah Jdi na menu
 


OPAKOVÁNÍ KURZU "ZESILIT ZNAMENÁ NAJÍT SEBE"

1. 2. 2018

OPAKOVÁNÍ KURZU "ZESILIT ZNAMENÁ NAJÍT SEBE"

 
 

V neděli 25. 2. 2018 opakujeme kurz „Zesílit znamená najít sebe“.  Budeme  se společně zabývat problematikou fragmentovaných aspektů naší osobnosti (oddelěných částí nás během života) zhojením vnitřního dítěte, a obnovou celistvosti v dospělosti. Nikdo nás nenaučil správně zacházet se sebou sama, se systémy tělo-mysl-duch (energie, pocity, emoce, stav bytí), které jsou rovnocenné, a nejlépe fungují jsou-li spolu v souladu. Pokud v nás probíhá boj, motáme se v začarovaných kruzích a opakujeme stále dokola lekce, které jen vedou k dalšímu prožívanému emočnímu utrpení a následně onemocněním.

 

Největší výzvu pro každého člověka představuje postavit se čelem ke svým stínům – zraněným a nevyjádřeným aspektům své osobnosti, které byly „tehdy“ nepřijatelné. Uznat jejich bolest. Neopustit je, nepotlačit je jako „tehdy“. To je cesta , na které jako mozaiku obnovujeme svoji prapůvodní celistvost.

Zvládnutí tohoto tématu je celoživotní záležitost a každý správný krůček v tomto směru znamená úlevu a změnu životních okolností v našem životě  k lepšímu. 

 

Více informací k tomuto kurzu najdete zde: http://energyeft.cz/akce/zesilit-znamena-najit-sebe/