Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kurz 9.9.

8. 8. 2017

KURZ

Kořeny sebelásky a naplněného partnerství

 

Lektorky: Martina a Simi.  Simi doplní homeopatika a esence ke zpracování a transfromaci témat.

 

 

Když se rodíme do života, rodíme se do vztahu. Prvotní je vztah k sobě sama. Odvíjí se od interakce s daným prostředím a vyhodnocováním podnětů z něj – naše prvotní impulzy na lidi, situace, okolní prostředí.

Zpočátku jsme závislí. Jako děti nemáme na výběr. Jsme herci na jevišti rodičů, učitelů a dalších osob, významně se účastnících našeho života.

Vrůstání do dospělosti sebou nese uvědomění, že jsme nejenom herci svého primárního příběhu, ale jak v procesu růstu sílíme, stáváme se i jeho pozorovateli a posléze i režiséry.

Dar dospělosti sebou nese nový prožitek, nové uvědomění a zodpovědnost. Máme vše ve svém životě doslova ve svých rukou.

Přesto esenciální věc, na které lze bezpečně budovat vše ostatní, je uzdravit sebe a vztahy se svou dětskou minulostí.

 

 

Metody moderní energetické práce, se kterými budeme pracovat:

  • techniky emoční svobody (EFT)
  • EMO – energie v pohybu
  • Energy Dancing
  • Stres management

 

Záměrem kurzu je uzdravení sebe, odpuštění a usmíření se se sebou, svými minulými aspekty na časové ose svého života a minulými aspekty dalších osob, které nás v dětství provázely. Tím se uvolní kvanta energie, doposud zadržované a potlačované v nevědomí.

Prakticky a pocitově to znamená nárůst vitální síly – máme k dispozici nový energetický potenciál pro utváření svého života, protože najednou si nepřekážíme, zcela přirozeně máme sebe sama rádi a s úctou respektujeme svou jedinečnost, jak v jejím plusovém, tak i minusovém projevu.

 

 

Z témat kurzu:

  • Já v teď a tady a moje minulé a budoucí aspekty – jak s nimi zacházet, aby  narůstala moje sebeláska a úspěch v životě.
  • Já a moje tělo. Jaký mám základní pocit ze svého těla? Miluji je nebo nesnáším? Důvěřuju jeho moudrosti nebo se o ně strachuju? Jsem vůbec se svým tělem v týmu?
  • Já a můj partner, Pygmalion efekt a milostné reinkarnace v partnerských vztazích. Naplněné a stále naplňované partnerství není pohádka o štěstí na věčné časy – jaký je pravý smysl a potenciál partnerství zakládajícího se na lásce, nikoliv na zvyku, že spolu jsme. Vzájemné od-poutání se a spontánní sdílení lásky – využití daru přítomného okamžiku s eliminací stínů minulosti a sdílení ve dvou na maximum.
  • Co je mojí prioritou? Být ve vztahu s konkrétní osobou nebo být šťastný(á)? Na čem lze postavit a rozvíjet evoluční partnerský vztah – na rady rodičů a letité kolektivní  vzorce společnosti zapomeňte! Vstupujeme na území nového 
  <div class=