Jdi na obsah Jdi na menu
 


Otevření nového homeopatického kurzu

Otevření nového homeopatického kurzu

Vážení přátelé,


rádi bychom Vám představili náš nový vzdělávací kurz s názvem Praktická homeopatie podle Hahnemanna, který v říjnu 2014 otevíráme poprvé v Brně v prostorách Masarykovy univerzity v centru města. Dvouletý kurz probíhá vždy jeden víkend v měsíci od října do června.

Vytvořili jsme dvouletý systematicky ucelený kurz určený lékařům, veterinářům, farmaceutům a všem odborníkům, kteří mají zájem léčit své pacienty pomocí homeopatie. Našim cílem je tedy „vychovat“ profesionální homeopaty, kteří budou schopni co nejdříve zařadit homeopatickou léčbu do své praxe. Už od první přednášky, zaměřené na podzimní lék Dulcamara solanum, je studium zaměřeno převážně na praxi. Posluchači budou pracovat s konkrétními případy a naučí se v krátké době rychle a objektivně rozpoznávat jednotlivé homeopatické typy pacientů a budou schopni pracovat s nejčastěji používanými homeopatickými léky.

Forma studia je kombinovaná. To znamená, že klasická prezenční forma studia je doplněna samostudiem prostřednictvím e-learningu. Posluchači tak kromě sobotních přednášek, organizovaných jednou měsíčně, mohou volně využívat materiály v podobě skript, videonahrávek a dalších pomůcek, které budou umístěny na vzdělávacím webu a potřebné studijní opory tak budou mít k dispozici kdykoliv a na jednom místě.

Během dvou let kurzu budou pro studenty nachystány zajímavé domácí úkoly, praktická cvičení s homeopatickou typologií nebo také letní škola s poznáváním homeopatických rostlin. Kontrolními testy a průběžnou přípravou si posluchači mohou ověřit a osvěžit své nabyté vědomosti. I po půl roce kurzu se tak budou dobře orientovat v látce probírané na jeho začátku a budou pozitivně motivováni k dalšímu studiu. Po dokončení kurzu a vykonání zkoušky získají úspěšní absolventi diplom. Během studia i po něm mohou využít možnosti odborných konzultací. Pomůžeme i s organizací vlastní homeopatické praxe.

Kurz otevřeme v případě přihlášení minimálně 15 osob.
Pro posluchače, kteří již naše přednášky absolvovali, máme nachystány zajímavéslevy a bonusy.

Přednášející: MUDr. Alexander Fesik
Termín první přednášky: 11. 10. 2014 od 9 do 16 hodin.
Místo: Masarykova univerzita v Brně, Komenského náměstí 2.
Cena jedné přednášky je 1000 Kč, při koupi 10 přednášek sleva 10%.
Studentům lékařských oborů, farmacie a psychologie nabízíme slevu 50 %.
Absolventům přednášek AKH nabízíme slevu 30 %.

Kontakty: vzdelavani@budtezdravi.cz, tel: 596 113 330


S pozdravem a přáním hezkého dne

Mgr. Gabriela Franková
koordinátorka vzdělávacích akcí

AKADEMIE KLASICKÉ HOMEOPATIE
Hašlerova 674/9
724 00 Ostrava – Stará Bělá
telefon: +420 596 113 330
e-mail: gabriela.frankova@budtezdravi.czailto:
www.budtezdravi.cz