Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ve středu 20.5.2015 portál

Ve středu 20.5. portál!! Velký den. Konec Mayského roku. Rekapitulujte, odkládejte, objednávejte, prociťujte, jedinečná možnost, proměna energii Země. Výrazné přeskládávání dvojité proměny. Vyrovnání duality, vyvrcholení  přeskládání, řešení, analýza povede do krásy, rodiny a lásky.

 

Všichni jsme udělali na sobě hodně práce. Přehodnotili. Odpustili.

Přesto tato intenzivní doba vyžaduje znova projít časovou osu, znova  se podívat na problémové situace, přijmout svůj podíl "viny" na průběhu. Odpustit si znovu, moudřeji. Odpustit všem.

Dřívější situace byly výsledkem dohody duší, nutnou hrou na cestě k porozumění tomu, že vše je odpustitelné, že vše jsme stvořili před inkarnací, ale i průchodem životem. Nejsme a nebyli jsme oběť. Na úrovni těla jsme byli nevědomými tvůrci a hráči. Dnes jsme vědomí hráči a tvůrci, ale někteří to  stále popírají.

 

Těm, co to popírají, vlastní tvorbu osudu, události, vzdorují faktům o době, přijdou informace, třeba skrz bolest těla, zážitek, které ho povedou do svého nitra a k přehodnocení.

 
 

Sebeláska, sebehodnota, sebeúcta se musí naučit. Naučit konfrontací s druhými cestou zranění i pochvaly. Uvědomit si, už dost, už ne. Tohle už si líbit nenechám. Je důležité vědět, jak na lidi působíte. jaký dojem děláte, zamyslet se proč to tak je a co chcete a můžete změnit. A za jakým účelem to změnit. 

--
Jindřiška Ina Pokorná
tel.: 603 30 80 20
e-mail: ina.p@seznam.cz

MVDr. Simona Müllerová
e-mail: simona.homeopatie@seznam.cz
tel: 602 559 860