Jdi na obsah Jdi na menu
 


Úterý a středa 1.7. a 2.7.2014

Úterý a středa 1.7. a 2.7.2014

MVDr. Simona Müllerová

Dnes a ve středu probíhá překódování lidí ve smyslu zbavení se karmy. Dnes karmy tohoto života, ve středu přes kání se, odpuštění si za viny z více životů a paralel. Smazáno bude to, co je odžito a pochopeno.


Dary doby znamenají, že si můžeme přát, tvořit myšlenkou, že se vše může změnit během minut, pokud máme uvědomění si karmy - zákona příčiny a následku, pokud máme karmu z velké části vyčištěnou odžitím, uvědoměním, terapií. 

Pak si tvoříme shody okolností, které nám dělají život snazší, radostnější.
Téměř nic z minulého přístupu k životu neplatí, kromě čestnosti, odpuštění, shovívavosti, lásky apod.
Evoluční zákony jsou nad zákony společnosti, vyšší spravedlnost je nad úzkou spravedlností vnímanou v tomto životě. 
Zákon karmy přítomného okamžiku platí stále. Odpustím někomu, je odpuštěno mně, během hodin. Ukradnu, zalžu, je zalháno mně. Co uděláme druhému, brzy pocítíme podobně. 
Pokud si člověk tyto souvislosti uvědomí, pak vědomě dělá, tvoří to, co prospívá jemu ve všech souvislostech, čili v karmě, zpětné vazbě.
Můžeme si přát vyšší plat, více sexu.. Cestu k tomu a potřebné situace vytváří Pole neomezených možností. Přáním nemůžeme omezovat druhého, když si přeji více sexu s mým partnerem a je-li to proti božímu plánu a osobnímu plánu jedinců, pak brzy prožijeme situace ukazující nevýhody přání. Přání změníme s omluvou sobě, partnerovi, nebi a Zemi.