Jdi na obsah Jdi na menu
 


TVOŘENÍ

5. 6. 2015

TVOŘENÍ

Info ke dnům

MVDr. Simona Müllerová

Korekce Jana Grossová

Květen 2015

 

 

Dříve běželo vše podle jiných pravidel. Dnes, vlivem setrvačnosti dobíhají staré přání, staré činy, přístupy a to v dobrém i špatném, akorát že pokud nezačneme tvořit, vizualizovat, přát si a objednávat si jako součást denní přípravy na den, na zítra, doběhne jednou ta setrvačnost a zastaví se pochody…vztahy!!!

Samozřejmě, že si všichni přejeme, aby stará omezení…zlozvyky… přestaly žít svou setrvačností, ale současně zapomínáme, že se mění vše, tedy i dobré návyky mizí, pokud nejsou upevňovány, obnoveny, rozvíjeny!!!

 

Návod:

večer- vana- wc – postel – sedněte si, lehněte si do klidu a ciťte to, co chcete mít a žít…lásku, zdraví…peníze…obchody, ztotožněte se se pocitem, ať tělem proběhne. Poděkujete tělu, můžete poděkovat Poli všech možností, Proudu synchronicity, že pro Vás pracuje, Zemi, Vesmíru…množství Forem Energií, které žádáte a kterým děkujete, je na Vaší vůli a znalostech….Pak vezměte do dlaní energii z prostoru a vytvořte si kouli zdraví….ohmatejte ji, představujte si jak září, dokonalé zdraví….a pošlete ji sobě do své budoucnosti….další koule… práce, vztah…ciťte svůj den…vstanu…umyju se…,malá rozcvička a malá meditace…malá snídaně…

Jak ten pocit ten den chcete, nastavte vše před usnutím…

Pokud se vám někde přestává dařit, doběhla vaše setrvačnost starého, což je současně dar začít znova a jinak, máte-li v dané oblasti dobrou startovací základnu, můžete z ní vzejít, nebo začněte úplně jinak, ve všech oblastech života.