Jdi na obsah Jdi na menu
 


TŘI ZATMĚNÍ - 5..6., 21. 6. a 5. 6.

TŘI ZATMĚNÍ - 5..6.,  21. 6. a 5. 6.

Tři zatmění přichází pomoci změnit staré a představit nové. Jak se mění roční období a začínáme se pohybovat směrem k červnovému letnímu slunovratu, jsme také připravováni na sérii zatmění, která usnadní změnu a transformaci.

Tři zatmění se uskuteční 5. června, 21. června a 5. července, se slunovratem 20. června. Prvním z nich je zatmění Měsíce 5. června ve Střelci.

To je vzrušující, protože Galaktické Centrum se nachází ve Střelci, co se týče zvěrokruhu, a tak můžeme očekávat, že v tomto období právě z Galaktického Centra dojde k velkému vstupu světelných kódů.

Druhé zatmění je zatmění Slunce v Raku, den po slunovratu. Také mocně orientované na Božské Ženství (Cancer/Rak), ale vyrovnané a aktivované v Kozorohu, který je v tuto chvíli motorem změny.

Třetí zatmění, mocné zatmění Měsíce 5. července, je v Kozorohu a můžeme očekávat nějaký druh ohňostroje nejen proto, že je to den po 4. červenci v USA.

Pluto (transformace) a Jupiter (expanze) budou v té době také spojeny při 23 stupních Kozoroha. Bude to mocná energie, kde se Božské Ženství a Božské Mužství dostanou do rovnováhy a předají nové kódy posvátné unie pro Novou Zemi.

Ano. . . toto vše nám slibuje, že to bude divokou jízdou, kde budeme muset proudit plynule s Božským Ženstvím a důvěřovat Božskému Mužství, abychom si poskytli struktury, které potřebujeme a byli schopni začít projevovat „Novou Zemi“. . . což bude časová osa Nové Země, kterou držíme v našich andělských šablonách DNA, a která čeká na úplné a silné uzemnění.

Pamatujme si. . . Krása, láska, harmonie a soucit.

To je NOVÁ Země.

ZDROJ: ~ Celia FennSdíleno na frekvenci planetárního surrealismu, Mikai.
FB Hřejivá a Bezpečná Náruč Vesmíru

Aktuální videa k danému tématu dnů na YouTube kanálu "Moje Cesta" - klikněte ZDE