Jdi na obsah Jdi na menu
 


Téma dnů

14. 10. 2015

Téma dnů

MVDr. SImona Mullerová


Populace se zbavuje lží, masek a iluzí, což se projevuje zvracením, průjmem, nevolností. Hlavní lék veratrum album, pijte cucejte preventivně i léčebně. Zažívání -vyčištění sebe od lži, které jste řekli nebo které byli řečeny Vám. Vaše aura s veratrem bude čistit aury lidí, se kterými se dostanete do styku.

Dnes je den 4 pilířů a Božího dotyku. Pohled do minulosti , pochopení minulosti, reorganizace, opravdu mocná a celodenní. Vrchol člověka jako těla a bytí, pád a rozklad starých nefunkčních věcí.Ti co násilně udržují staré formy vztahu, práce , výchovy se asi budou divit. Z telefonní budky si už asi nezavolají...

 

Dari nám poslala info o esenci člověka:

Esenci máme přednebeskou a ponebeskou . S přednebeskou se rodíme a je ze spojení esence matky a otce a nese v sobě informace až 3 generace zpět. Ta se nedá doplnit, jen ji můžeme šetřit a pak máme ponebeskou a ta je ovlivněna dechem, jídlem, meditací, učením, vztahy a správnou mírou sexu a můžeme tím posílit případný deficit přednebeské.

Komentář Simi:
 
 Je to podobné jako vitální  sila. Původně se nedala obnovit, sidlila v ledvinách . Už několik let se obnovit dá. Podle mých informaci se nyni, v dobe obnovy  vláken  DNA, dá obnovit vše, jde o výše vibrační urovně .
Přesto je info od Dari velmi cenné, nebot nabada k prijeti esence otce a matky, k praci o sobe a zdravém životním stylu. Nizkovibrační člověk žitím a myšlnením, neobnoví žádnou esenci ani vitální silu. muže dostat dar.ale ne opakovaný, zejména když ho neocení, nezúročí.