Jdi na obsah Jdi na menu
 


Téma dne - Úterý 17.11.2015

17. 11. 2015

Téma dne - Úterý 17.11.2015

MVDr. Simona Mullerová

Úterý 17.11. zahajuje  20ti denní cyklus vývoje člověka, dnes zahajte co půjde .Současně 11 ton  vyplavuje odpad , odpad vyplavuje i archanděl Rafael. Poproste ho 17-8 den zahajuje štěstí, uvolnění karmy do nových pravidel, zákonů, svoboda a zákon, osud se svobodou. Den jde přes jasný záměr Marse 9, odvahu,vůli, duchovno, léčení, city stejně jako Chiron. Poprosme ho o vědění a aktivaci , celý den tvoří završení, nové základny člověka.  Síla , odvaha ( bojovník) city, vcítění, léčení vyplavením odpadu . Krásný , silný , mocný den, založte vše.  Nový základ osudu ve zdraví, lásce , prosperitě.

Pokud češi vyšlou lásku do zemí s problematikou imigrantů, obsadí zemi  láskou a čistým úmyslem , pomohou  zmírnit a zastavit , přesměrovat  úmysly škůdců a zmírnit karmu  té země. Nadáváním , strachem jen vyšlou nízkou energii posilující útoky, posílí strach  všech, a vše zhorší. Doba dává šanci , aby zúčastnění  i přihlížející zasáhli duchovním postojem  lásky. Odpuštěním, vysíláním prosby  k Vyšším silám lásky o pomoc , můžeme zásadně změnit pohyb imigrantů. Myšlením na svou zemi ...zahltit zemi  láskou , pak se stane NĚCO , co změní dohody , politiku, zájem!!!! Denně skoro každý myslí , slyší o imigrantech , jaký vlastní postoj nasadíme na info, je svobodná volba! Teď tvoříme budoucnost  naší republiky i Evropy  i Země.

Oprava - včerejší chanelingová příprava na den byla vyvážení odpadu 11 tonem, ale dnes je 12 ton. Ranní přípava a chaneling byl stejný jako v noci, (12ton vyrovnání, krystalizace, ale pořád funguje vyvážení 11 tonem) renujte s 11 tonem a vyvážejte, zřejmě potřebujeme vyvést více, než tzolkin čekal :-)