Jdi na obsah Jdi na menu
 


Shrnutí práce se dny, tóny

26. 11. 2016

Shrnutí práce se dny, tóny

MVDr. Simona Mullerová

Korekce M. Simanovičová 

 

 

7.ton, tankování energie  na realizaci projektu. Ben největší autorita, kukuřice, bambus, po našem, puzzle, zadání věci  do sebe, pochopené cesty., člověk v sobě . Středa den Mekura , božská alchymie , analýza a syntéze , reforma a navíc 23 - další Merkur. Dva mekuři reformují náš pohled na člověka a na cestu. Osudové číslo dne je 16, takže zase máme fi. Skutečně s Fi a Ben přes dva Merkury vznikne nový člověk. Včera to začal Eb a dnes pokračování. Velmi zajímavé jak se přetváříme, doplňujeme , odevzdáváme zbytečné a vracíme se k pravé podstatě sebe sama.

EB 6. Eb člověk na cestě . Osud , Bůh v těle , na zemi. Člověk na pyramidě se dívá dolů na svou cestu. 6. ton- pružnost, zemskost.

Vývojový cyklus pokračuje , 22 den o zemi , o nitru,  o vzdoru. S Eb budeme kompletizovat člověka ve smyslu své ke svému , čili další kolo narovnání vláken a návratu ztraceného, zaseklého a odevzdání cizího, co uvízlo v našem systému.

Opice Chuen dělá hmat na Urana (kdo chodí na kurz vidíte na smajlíkovi). den  Chuen 5 , šťastný den , svatby, hry , pozitivní pohled, nástroje k uskutečnění. 21- .3 -Jupiter  je štěstí. Chuen je taky rodina .

  Pondělí náleží luně a zemi ,2 - poroměnlivost, vcítění. Osud dne 14-5- Merkur . božská alchymie , reforma, nové nápady ...celkově úžasný den,.Jeden z nejlepších. Děkuji ti pondělí za milá, radostná překvapení, za nové dary a příležitosti v mém životě  a v životě mých blízkých . Děkuji ti Kairosi za načasování.

4 pilíře , základna pyramidy, ukotvení v solaru, ve hmotě . Lépe se udržíte v přítomném okamžiku. 

  OC pes - pochodeň. Provádí a vyvádí vás  s lehkostí,. spontánně hravé vašimy stíny, tmou... kam posvítím tam probíhá transformace . Z nenávisti je láska , ze závisti přejícnost, z pýchy pokora . Vše  v úctě a pokoře k zákonu rovnováhy  a duality . Přináším Vám  i hravost - dnes je čas na zábavu a spontánní hravost, lehkost bytí a spontánnost v každé vteřině vašich 60 přítomných okamžiků za minutu.

Pracujeme v rezonanci 4. tonu na nových tvarech....podobách...formách hmoty , těla ,domova, vztahu, neboď domov a blízká skupina  je doménou OC, se kterým jsme také v rezonanci. Rozvaděči do služby ! Pořádně OC4 vede! Formulujte záměr proměny do inciační mapy ke 4.tonu. Dokončujte 4 pilíře  , od zítra naše mapa pro manika zraje  a tvoří pro nás., spnlění přání.

 

Muluc vyplavení starých pocitů, naplavení nových pocitů. Čím více se otevřete výměně, tím méně to bude bolet . Použijte vodu jako nápoj, lázeň, déšť ... apod. Muluc má ještě větší zaměření na bedra , ve kterých zůstavají křivdy nashromážděné za teno život, i když už křivdy nevědomé a křivdy  zděděné. Kupte si staphysagrii 15Ch jednu kuličku cucat jednou denně jednu vypít. Mělo by to akorát stačit do dalšího Mulucu. Buďte vědomě rozhodnutí, že přijímáte život podle  přítomných okamžiků  a vyhodnocujte přítomný okamžik pro přítomný okamžik Dejte šanci sobě i druhým.

 

Pokud vyhodnotíte přítomný okamžik opět přes kódy křivd, nejste schopni plně vnímat  nové možnosti sebe a druhých. Vyzářením zbytkového bloku křivd pak neumožníte lidem ve vašem prostředí se k vám chovat podle nových kódů, ale nutíte je vytvořit projev magnetizující k vaší křivdě. Ton a jiné - zejména jsou jsou rychlé převody. Ten , kdo má svůj den přes numerologický kód  funguje jako elektrický výměník. Přijme data , zpracuje je , upraví frekvence  a pošle dál.

Pokud posíláte energie  z T Mobile na vodafone musíte si frekvence ve výměníku upravit , aby byla použitelná. Stejně tak kosmický  3 ton je přímo použitelný jen pro některé, proto nosiči kódu 3 tonu ho zpracují a rozešlou dál. Stejně tak fungují numerologické kódy, jemné kódy apod. Proto prosím všechny , aby ve dny svých kódů si uvědomily , že se stávají výměníky a jsou důležití pro vývoj na celé planetě .Podle zákonu energie to, co dělám pro druhé se děje i mě , proto jsou tyto dny pro vás tak důležité a získáváte zpětnou vazbu o správnosti svého umístění a pocitu.

Pokud se v dern svého kódu necítíte dobře  znamená to, že máte někde blok určený ke zpracování . Pokud je vám hodně dobře , vyvíjíte se v souladu  s osudem a evolucí. Každý den nám svými kódy ukazuje, kde jsou témata určená ke zapracování, ale nosič kódu dne to má mnohem výraznější. Sami jsme rozvodna , zdravá část transformuje energii pro části těla , které potřebují uzdravit. Ciťte svůj hologram, zkoušejte vidět dráhy , uzly, kontrolky, barvy, poruchy. Opravujte výplachem, naplavením. Pojistky vyhodit ... nastavit znova . Každý z nás má něco zdravého , příkladného. Posíláme do společné sítě . Návrh řešení k individuálnímu použití.  Obrany , ochrany , filtry (špatné)  pryč .Co nám nepatří ať jde bez vlivu skrz a ať se otiskne v zápisu jen nová správná nabídka možnost

Manik 1 magnetizujeme , iniciujeme  prostředictvím  Božího doteku. Čtvrtek zahajujeme  co se dá reálně i objednávkou. Magnetizujerm , iniciujeme... Nechme Boží ruku proniknout  do největší hloubky těla i duše a sladit přechody, komunikační můstky -Bůh, duch, duše, tělo astrální formy , paralely, dimense  času, prostory .Mániku slaď  a vyvíjej naše formy ve prospěch všch. Děj se vůle Boží, vůle čistého ducha a duše skrz tělo. Děj se vůle lásky skrz tělo a duši ke svému . Já vím...Já jsem...vyjde to....

Věta vše je jak má být může svádět k alibismu  k odmítání zodpovědnosti za své myšlení, konání, bloky. Tvoření a podpora , tvořivý vliv nevědomé části "JÁ" nevědomé programy , útvary ,shodou okolností, jak v dobrém, tak zlém. To, že něco  nevyjde  pak může být vlivem našeho chybného programu  do nás vloženého . Je li úmysl čistý a a mysl otevřená , je li rozhodnutín obnovovat vládu srdce , pak naše myšlenky, přání , kroky, úmysly, jsou v souladu pod vedením záměru a splní se. Vyjde to, jsme  otevřeni vnukávání od lásky a čisté duše a Boha., máme otevřenou cestu.

 

Děkuji lásko , že tvoříš mým  prostřednictvím, že se projevuješ skrze mě. Vezmeme lásku a dáme ji do sebe. Pak se rozhodneme, že lásku druhého člověka necháme vstoupit  a budeme zkoušet uvolnění se. Naši dávní předci  (mánik aktivuje) proudili v lásce. Nedávní předci už měli bloky. Čistá láska obsažená (třeba neviditelně) i v prudiči, šéfovi, rodičích se magnetem 1. tonu vytáhne, projeví a ovlivní naši a jeho realitu ku prospěchu všech.

V rezonanci s ryzí podstatou dnešního dne přijímám do sebe lásku. Vysílám tě lásko po vláknech do všech paralel, času, prostoru a dimenzí do všech předků, souběžníků, následovníků. JÁ JSEM STŘEDEM MÉHO VESMÍRU, JÁ JSEM LÁSKA , JÁ VÍM, JÁ MÁM VŠE , JÁ JSEM, JÁ MÁM SVÉ, JÁ JSEM LÁSKA

Děkuji ti kráso, že mě prostupuješ, tvoříš mě a realizuješ se mým prostřednictvím.

Lamat 2 /Mars (18=9) jasné zaměření se může  konfrontovat se strachem uvnitř 8, ale může být ýáskou a štěstím 1 překonán.  Dualita 2 tonu může  vnést ukázku opaku něčeho.... Jste bez peněz ,ať je dualitní ton přivede. Jste sami, ať přivede partnera . Máte nemoc , ať ukáže uzdravení.

.Pátek den Venuše, láska, sex, rodina, umění, odpočinek , kultura. Výsledek dne vcítění, vnitřní život , jemnost,něha nebo duálně vzdor, zpomalení. Vnější slunce začíná spolu s Marsem 9 a končí jeho opakem2, vnitřní rychlost proti pomalosti.

. Děkujeme za úrodu, spojujeme se s rotlinnou říší s vládcem počasí. Ochrana úrody(poprosme ať parazité jsou regulováni Lamat). Jsem stromem pevně stojícím, jsem voda volně plynoucí, jsem ohněm v srdci hořící, jsem láska život chválící.... toto zpívají každé ráno na jedné ZŠ.

bleskové změny, nové energetické dráhy a nervové přenosy. Nové neurohumorální reakce na "stejné" a podobné podněty.  Muluc, voda a měsíc je vodič. Povede proud 3 a vyzkratuje zbylé bloky , vyhodí pojistky  a zapněte je  znova ..

Lamat připravuje vcítění na více úrovních všech říší včetně duchovní sféry. Lidská říše potřebuje největší uvědomění si citu, vcítění, soucitu, nacítění. Vnímám tě... dík,   že mě vnímáš. Na zítra chystáme zrdcadlo , úsměv, oči, úsměv rtů. Vnímám tě.. dík, že mě vnímáš. Prociťte sebevnímání , poslední slova na noc , sebeuvědomění , sebevnímání. vysílejte  na sebe.... každého  pocit  " Vnímám tě ... dík, že mě vnímáš" a pozorujte , co se děje.

 

Hlavně taky přijměte  od druhých , co patří vám. Nečekané , úžasné dary , překvapení, pozornosti, obdiv.,lásku , pomoc, podporu. Protože jak ti druzí pustí.... vrátí... bude to hledat cestu k vám. Vy musíte mít otevřené dveře  a srdce. Otevírám srdce a dveře lásce , pozornosti, důležitosti, darům,pozváním, pomoci,podpoře, penězům, kráse a všemu dalšímu., co pro mě někde je. Jakmile Cimi přetransformuje odvody , vputuje do světla  a s ním se odpad stane darem a ten já teď přijímám. Transformovaný odpad na dar jako dualitu  stínu. Cimi určitě pojede několikrát. Jakmile se otevřete přijetí vyvoláte podtlak směrem k sobě  a ti co něco drží.... vlastní vaše věci ... je budou muset pustit, ikdyby nechtěli. Průvan .... vše ke svému.....