Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rozbory dnů 25.11 a 26.11.

25. 11. 2016

Rozbor dne 25.11.

MVDr. Simona Mullerová

Korekce Monika Simanovičová

 

Paprsek 25 vzdušný 25=7 let, nápad...pokud ho nezbrzdí váhavost . 2 den pátek Venuše lásky domova... Děkuji ti Venuše za krásu těla , odpočinek , sex , lásku a harmonii domova. Spojuje li s 25=7 se svobodou (7) , nápadem , humorem (5) a vcítěním (2). Men 9 orel nadhled z výše jasně a přesně zaměřuje  9 tonem a rodí moudrost. 9 ton zaměření , porod .Orel svoboda , osud dne 9 završení , vcítění. Den začne pomalu  váhavou, skrytou 2  a dojde do 9 vcítění, city vně jasným zaměřením. Svoboda a volnost do rodiny  a sebe. V rodině dána Men 9 +pátkem.

 

Dnes jsme řešili střed . Střed je vlastně bod , ale nemusí být . Já když jdu do svého středu , jdu do paprsku, který se napojuje na střed země a Boha paprsek procházi mnou skrz a ukotvuje mě v zemi a Bohu.Totéž dělám mým pacientům, když je napojuji na střed. Do středu jako bodu v solaru. Napojuji spojení s duší  čili můj střed......  a pro mě je střed obecně paprsek, ale ukázalo se , že někdo má střed jako bod . Z mého pohledu je  pak člověk zmítán proudy , neboť je sice  ve středu , ale není ukotven . Je to filosofická úvaha  a návod na vylepšení. Vyzkoušejte co 

 

 

Rozbor dne 26. 11.

 

 

Cib 10, 26.11 - nic moc . Osudová 10 den náročný, hniloba ven. Moudrost Cib + 26 =8 +sobota  Saturna  nebude li vzdor , bude moudrost. Úskalí 26 přecitlivělost, emoční krutost. 10 ton impuls, skrze konflikt změna. Téma vztahu osudová 10 štěstí výš nebo krize . Takže opatrně  výzvy dne znáte!!!To neznamená, že je zvládnete bez emočních vykyvů

 

Projev vnitřního


Lidé nejsou připraveni a naučeni projevit své vnitřní spontánně a pravdivě vnějším slovem nebo činem. Jako děti se rodíme  s přirozeností jak 
uvnitř , tak vně, ale prostředí nás tlačí a naučí podmínečnému chování, přertvářce ....  ,abychom byli přijatelní, milí, příjemní pro vnější prostředí. 
Ženy mají širší škálu emocí, které projevují než muži. Jsou pak označované za hysterky a manipulátorky. Muži, kteří projevují emoce  jsou buď poserové, když pláčou ... nebo prudiči, když zuří. Takže nás nevede nic k tomu, vyjadřovat celou škálu pocitů. Nepoužíváním pocitů a čehokoliv  orgán zakrní.... zanikne , proces vypadne z našeho života.

 Nejde teď vytvořit projev slova a činu jednoznačně , neboť nemusí naprosto nic říkat o světě člověka. Těch pár lidí co na srdci , to na jazyku  jsou stále společností přijímány a je na ně vysílaná neustálá kritika . Člověk pak často ztratí chuť k přirozeným reakcím. Vědma , mág ....by měl být shovívavý k druhým, analyzovat jejich vnitřní prostředí a tolerovat vnější projev . Je to cesta vybalit na klienta ......někoho... , že to má uvnitř jinak.ho zaskočí, že strácí své soukromí, svůj vnitřek. Posuzování podle vnějších projevů bez zanedbání vnitřního  zas vede zcela pryč od osudové cesty, neboť lidi klamou. Klamou postojem , obecně slovem i činem. ZATÍM

Evolučně směřujeme k rozšíření mimosmyslového vnímání, tím pádem lidské pocity , myšlenky, pravdu , kterou mají uvnitř, ale která je v rozporu s jejich vnějším chováním. Taktní je mlčet a najít střední cestu, aby se osoba přestala bát projevovat vnitřní. Vnitřní je nyní také nahromadění emocí předků a karmy , proto je uvnitř lidí přetlak. Mohou mít neadekvátní reakce . Vnitřní chce ven, ale není ještě  čisté a opravdové. je to ještě povrchově vnitřní . Jakmile se vyventiluje  , ukáže se pravé vnitřní láska...krása, ale i lidské emoce lítosti...vzteku... aj. Pokud je člověk pustí ven pravdivě  bez studu za ně, a pokud se setká s respektující a milující odezvou  venku pak se prostředí rázem promění a lidé se posunou na podstatně vyšší stupeň komunikace smyslové a mimosmyslové. Bude důvěra, úcta, láska , porozumění.

 

 

Fyzikální okénko

Martin Pokorný

 

 

Premisa: máme 4 druhy skupenství, pevné (kámen), kapalné (voda), plynné (vzduch) a plazma (oheň). Led má pevné struktury,  ty zvýšením teploty povolí, ale drží pořád při sobě. Je voda, ta se zahřátím vypaří, ohřatý plyn se pak změní na plazmu atd. Jediné co mění skupenství a věci je teplota, neboli vibrace částic a energie. Čím vyšší vibrace tím vyšší teplo.

Premisa 2: na termografu je člověk v depresi chladnější a člověk v euforii teplejší. Štěstí má tedy výší vibrace.

Premisa 3: lidé jsou tvořeni z valné většiny z vody a z pevného. Jsou teplokrevní. Při přehřátí organismu , ale kolabují.

 

Myšlenka: bytosti z vyššími vibracemi, Andělé.... Bohové .....atd. se nacházejí diky vyšším vibracím v jiném skupenství než lidé, tj. v plynném nebo plazmě nebo ještě dál. Nejsou tím pádem pro nás materiálně poznatelni. My se musíme snažit vibrace zvyšovat , ale jen na duševní bázi. Jako lidi jsme si vybrali inkarnaci na zemi a tak ji musíme žít a připustit si , že se (plynnými) anděli můžeme stát jen tehdy, pokud na zemi splnime cíl naší inkarnace a nasbíráme na duši dostatečně vysoké vibrace. Vyražme k tomu tedy společně hned teď!

 

Tak jako výšší vibrace roztaví pevné struktury ledu roztavíme i my výššími vibracemi staré vzorce. Tak,  jak se výššími vibracemi vypaří voda, vypaříme  všechny negativní věci. Tak j, ak se plyn změní v plazmu , změníme se i my na anděly. Jen si na tu poslední cestu nebudeme moct vzít naše tělo sebou, není k tomu přizpůsobené. Uživejme tedy nedokonalého zemského a lidského a zvyšujme vibrace na duši. Je to koneckonců naše poslání :-)