Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rozbor září 2015

Rozbor září 2015

 

MVDr. Simona Mullerová

Přepis: Jindřiška Ina Pokorná

 

Procházime obdobím , kdy se zase ukazují naše dřívější činy , které jsme někomu udělali.  Nebo miněni o sobě,které vzniklo zásahem,tlakem jiných osob proti naší přirozenosti. Nejlepší východsko je,  se vždy zamylset proč se to děje a změnit svůj postoj.Situace se pak vyvíjí spravným směrem

Staré způsoby práce ,řešení problémů už nebudou fungovat ani staré zvyky vztahu.Potřeba ..pocit..tlak  na změny vede lidi k domněnce, že mají opustit práci, mají opustit staré zvyky , postupy a OČEKÁVÁNÍ jak se má řešit a vyřešit .To je ta změna v práci! I v životě, opustit… odejít…ano , ale v hlavě!! A začít pracovat jinak  s životem se sebou.

Září je 9 měsíc završení starého , vykročení dál, dotahování vůle, disciplíny,porozumění ,čestnosti.

První dny září jsou pod vlivem měsíce  opice , čili sílu  9 zaměřujeme na sebe , skupinu,péči o sebe a druhé.Kolem 5.9. začne měsíc Fénixe, peníze, obchody , arogance , luxus, úspěch nebo pád.Po pádu nový úspěch!!

Sobectví , lakota - 1.9 dotvořil člověka v jeho rovnováze, rodině , skupině, nová osobnost, která má méně staré omezující paměti a bude se vyvíjet , transformovat, spalovat a vzlétat.Preciznost panny podpoří výše uvedené, pořádek do“věcí“, dotažení, jasnost , komunikace, poctivosti v podvodech, systém pravidel. Druhá polovina měsíce bude bolestná pro ty , kdo si ponechají špatnou povahu a iluzi ,že jim to projde.Vrátí se vše tváří v tvář , vše co udělali , čistka pádem!

 

Konec měsíce podpoří váhy krásnem, leskem zrcadla….. a rozhodností co je realita a co je zdání.Můžeme začít žít svůj zrcadlový obraz.

Dané vlastnosti, pýcha skromnost , sebeodmítání, sebepřijetí, pravda , lež .

Intenzivní měsíc proměn, úspěchu, pádu.

 

2.9 tvoříte zaměření, peníze, ,práci, kariéru, pozici a doděláváte osobnost v rodině.

Od 5.9 se zaměřte na  obchody ,peníze, kariéru a pořád vše mějte.

 

14.9 si připravte  co chcete , od 15.9 obrátit v sobě , na sobě , otočit .


9.9 je i radikální obrat, jak nahoře , tak dole, zrcadlo , pak váhy , spravedlnost, rovnováha , krása-zrcadlo.

 

2.9 začíná trecena hada!! Den dvojité transformace! Celých 13 dní transformace! zásadní proměny , svlékání kůže (masky, přetvářky, hry, mizení). Růst duchovní , duševní, sexuální spojení mořského chicchan hada  s čínským Fénixem. Je šance shodit, shořet, zničit, transformovat 13 dní . Od všeho udělejte kousek , začněte co nejvíc věcí na sobě, rodině, práci, abyste za 4 dny s Fénixem začali letět. Okřídlený had Quetsalcoati  létá Fénixem a vidí ze zhora. Může také spadnout ( pýcha, arogance...). Měsíc hluboké duchovní proměny začíná.