Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rozbor dnů od 10.3.2014

Rozbor dnů od 10.3.2014

Být moudrý nevylučuje dělat blbosti... Blbosti a chyby děláte, protože jste vychovaný jinou generací v dost dávné době.

Je potřeba adaptovat a aktualizovat mozek a srdce a přizpůsobit se době...prozumět, co se děje a umět to použít ve svůj prospěch a prospěch druhých.

Tyto dny mají hluboký systém odbloků lidí.

V pondělí Drak a jin jang pole vytahovalo vzorce rodičů, které žijete chybně teď a uvolňovalo vás do nového pojetí vztahu mužů a žen.

Úterý, Had, transformace svlékne starou kůži a vyroste spolu s vámi. Pod vedením úterního Marse povede Had a Mars tělo k dotažení do konce jedné etapy života = příprava na středu. Jin jang úterka půjde k nečekaným radostným změnám v osudu. Den ale bude silný a radostný. Efekt nemusíte hned poznat.

Ve středu prudce vstoupí Kůň a Merkur, aby letěli přes možnosti vyřešit omezení historickými kolektivními vzorci. Najednou si uvědomíte, že to máte v sobě jinak, než jak vyžaduje rodina, skupina, společnost.

Celé tři dny jsou pod vlivem Kumary, nanebevzatého mistra, jin jang energií na harmonizace mužského a ženského principu. Jde o smíření dualit a pochopení odlišnosti muže a ženy a nezbytnosti jejich sloučení pro jakýkoliv celek: práci, lásku.. Tři zásadní dny! O mužích a ženách a smyslu této duality člověka pozemšťana. To, že pro vznik dítěte se mužský a ženský princip musí spojit, ví každý. Ale že pro vznik života jako takového, pro naše žití, bytí, pro pocit celistvosti a naplnění, se musí taky spojit, to nám uniká. Do teď vesměs vítězil boj ženy a muže, sebeprosazení. Je čas na tým, synergii, lásku.

 

Z pondělí na úterý projdete pochybami o sobě, vztahu, partnerovi. Jde o to, že ztrácíte vzorce a normy rodičů, předků, společnosti a začínají se ve vás rodit vaše osobní, specifické normy pro vztah muže a ženy. Nebudete asi vědět, co dělat, co říct. Pokuste se o spontánnost, intuici. Tyto dny vás vedou silná zvířata. Základní kód 1 a 2, nanebevzatí mistři Kumara, Metatron. Vnuknou vám to správné.

Pokud zvítězí první myšlenka, pak vám naběhne strach, smutek, selhání a jste v háji, neuchopíte vlnu svého osvobození.

Čím víc si dovolíte mít to jinak, tím rychleji se dostanete ven z problému. Podle únavy poznáte, jak jdete špatně. Podle síly, radosti, lehkosti, že jdete dobře. Váš partner v opačném pohlaví, žena, šéf, kolega...jsou vaším faktorem rozvoje mezipohlavní synergie. Pozorujte nárust nebo pokles energie a poznáte, zda konáte dobře.

Změňte postoj, navodíte-li si, nebo navodí-li někdo vám únavu, spavost. Naopak bystrost, jasné myšlení, radost znamená, že to chápete.