Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rozbor dnů do 23.10.2015

12. 10. 2015

Rozbor dnů do 23.10.2015

MVDr. Simona Mullerová

Chanelingy jsou velmi rychlé, omlouváme se za chyby v textu, ale z časových důvodu ani příjemce, ani korektor nemůže vychytat všechny chyby, překlepy.

Děkujeme za pochopení

Zrno – jadro

Trecena kan od 11. 10. 2015 13 dní tvoríme sve nove jadro , nove jadro České republiky, zasévame semena naseho noveho zivota. Pokud ctete text pozde odpocitejte ode dne cteni zpetně do 11.10. a ve sve mysli a srdci vytvorte nove zrno. Pomylsete na genetickou informaci, jake chcete mit vlastnosti, zivotni projevy, jakou chcete mit pozici ve spolecensti lidi od paru přes rodinu, pracovni tym, místo bydliste , republiku. Soucasne si udelejte sebereflexi, jakou pozici davate zuastnenym lidem. Za co je mate radi, za co ne, v cem se přetvarujete, koho soudite a vlastne proc. Skutecne nam na druhych vadi to co nemame zpracovane v sobe.

11. 10. jsme vytvořili sve nove já.

12.10. se setkavame se svymi stiny a prijimame sebe a druhé v dualitnim systemu. Vedomi , že vsichni mame svetle a stinne vlastnosti a prozitky nam pomuze pochopit sebe i druhé v nasich životních projevech.

Ryzi jadro obnaší provtni informaci. První nebo rekneme poslední spolecny geneticky predek. Z kolika prvotnich lidských těl vznikly rozmnozovanim další tela, vsichni jsme teda spolu nejak pribuzni. Proto na sebe reagujeme extremneji přes stejne geneticke vzorce. Cim podobnejsi jsou geneticke vzorce, tim vice nesnažme na druhych nektere projevy nebo vytacime ty druhé.

Prijimame svoji muzskou ai zenskou slozku, vnitrni obasah v nas je nejen duse, ale i archetyp , soubor genu , vlastnosti a vzhledu, vnitrni dite, vnitrni muž, vnitrni žena. Nas pohlavi urcuje zpusob vyhodnocovani zivota a konani. Aktivita vnitrniho ditete, zeny, muže, castecne meni nase nejsi projevy.

Uplne nejvice nase nejsi projevy meni rozum , který prijal historicky prenasene manipulativni a omezující rodinne vzorce. Potreba prijatelnosti nutila člověka schovat svoji spontánnost a nasadit rozumem skupinove, spolecensky vyhodny vzorec, masku. Spontánní chovani je i dneska povazovano za trapne, smesne, prudicske, spontánní chovani i když je vedene nasim stinem umoznuje okamzite bezodkladne reseni prinejmensim posun v deji. Nasazeni masky a prijatelne odpovedi a reakce vytvař svet iluzi, a vsechno zamotava.

12.10. chicchuan had, svleka vrstvy, transformuje nase já na prijeti vnitrnich archetypu a spontannosti. Aktivuje malo pouzivane a nepouzivane vlohy, druhy ton dnešního dne nas konfrontuje s vlastnimi stiny a se stiny druhych. Zkusime na stinove vlastnosti nasich a druhych zareagovat svou spontannosti ne novou maskou.

13.10 v utery se vsechno zrychli, zaktivuje prudky den konfrontaci a prechodu z temnoty do svetla. Když to ustojíte bude velky posun.

14.10 streda velky restruktulizacni den , který nam umozni nove pilire naseho zivota. Ctvrta noha umela pozice , flaesne image se rozpadne. Majetkove zazemi v prázdných vztazich se zhrouti. Ze čtyř opor zbydou dvě. Zdravi se sborti tam, kde není pochopeni. Zbyde laska jedna noha, budete balancovat na spicce nože. Kdo z nas umi postavit život na jednom piliri , kterym je laska? Boži ruka nas podrzi pokud jste schopni balancovat na jednom piliři a za jednu ruku se drzet boha a za druhou ruku se drzet lasky.

15.10 ctvrtek získáme hojnost vseho , podporu a pozitivni pohled.

16.10 patek muluc nove city, pocity, nove kody, vetsina z vas bude uplne mimo. Prijde to co vůbec neznate. Doporucuji plout timto dnem, nedelat rozhodnuti ani jednani.

17.10 sobota nove vzorce do rodiny. Cekaji nas prekvapeni v pocitech, a reorganizacích , minulost, pritomnost, budoucnost, předpoklady a ocekavani se sborti. Ziti preziti, moc , ovladani, nakladani s financemi se vam ukaze v zrcadle a zbori vase egoisticke predstavy a chovani.

18.10 nedele, velke strachy s sanci na odvahu, vyrovnani. Nekompromisni nastaveni druheho pohledu. Restruktulizace naseho jadra. Pohlednuti tvaří v tvar. Vsechno je jinak. Strach muze vest k velke snaze udrzeni starych forem, coz bude mit dalekosahle následky v podnikani, vztazich, zdravi, a v prizni osudu.

19.10 pondeli novy clovek , nove tvori, spojeni výrazného jangoveho uderu, s nenapadnym působením promenlivosti země. Pohled zpet pouziti pozitiv z historie, psychicka bolest tam, kde předchozí dva dny vzniklo udrzovani starych struktur, univerza , denního zivota, firemního hospodarstvi „rodiny“ rodina nejsou deti, majetek, prehazovani zodpovednosti v peci, financni vyhodnost souziti, rodina je radostne laskyplne, spojeni lidi s uctou a respektem.

20.10 utery nam secvakne spousta věci do sebe. Ctvrty den který nam muze zpusobit bolestne prozreni. Lepsi bolestne nez zadne, nutit se videt svet přes falesne filtry je v této době uz nepripustne neboť je neslucitelne s cistou laskou.

21.10 streda informace aktivita, tekani, odplaveni nasich mentálních odpadu, tezko spočinete v sobe, neboť zbyly odpad bude odcházet vsemi smery, proto budrte ztracet sami sebe, a nebudete vůbec vedet kdo jste a kudy kam.

22.10 ctrvtek to postavime na novem moudrem pohledu, ti co to do ted nezvladly, tem bude hodne zle.

23.10 patek odchazi zbyla hniloba. Muzete zaktivovat svoji silu , prosadit odvahu, bojovat za svůj novy život, ti co to dosud nezvladnou asi budou mit zanet a horecku.

Informace jste dostali vcas , takze se podle toho zachovejte a prijemte zodpovědnost za sve kroky a rozhodnuti.