Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rozbor dne Pátek 11.7.2014

Rozbor dne Pátek 11.7.2014

Pátek bude den vcítění, citů, osvobození, rodiny, osvobození od karmy v oblasti citů, vcítění, lidi se budou propojovat se svými blízkými, přírodou, uvědomí si pocity, není vhodný den pro jednání, smlouvy, ale pro lásku a pocity obecně,kouse po kousku poznat své pocity, porozumět druhým.
___________________________________________________
Včera se otvíral nový Vesmír a spojoval se s planetami starého, dobro nashromážděné léty, které vlivem karmy a myšlení lidí nemohlo sestoupit, se nyní propojilo. Podle zákonů energie je vedlejším produktem zla dobro, a naopak. Proto vznikl cosi jako vesmír opačné polarity, kde zlo vznikne jako polarita. Dualita dosud vytvořeného dobra, žije svý přirozeným životem. Nový Vesmír vznikal jako polarita karmického zla v evoluci lidstva. 

___________________________________
Pár dní a další dny se vracíme na místa nebo do podobných situací, které jsme nezvládli. Máme šanci se k nim postavit jinak.  

Zásadní je vidět reakci, zpětnou vazbu, na náš čin, co se stalo tehdy, co mi to přineslo.

Pokud situaci rozpoznáte až po činu, pak aspoň srovnejte, jestli zas blbě nebo hurá lépe.

Pokud ji poznáte při prvním spouštěči, máte vědomou volbu čelit pokušení řešit stejně a vědomou volbu se překonat, změnit  a jít do toho jinak, ať se děje cokoliv.

Situace se dějí pouze proto, že je soustavně řešíte špatně. Záměr je si to uvědomit a změnit, ne to přijmout, že to tak bylo, je a bude.