Jdi na obsah Jdi na menu
 


robzor dne 26. 8. 2016

26. 8. 2016

robzor dne 26. 8. 2016

mvdr. simona mullerová

26.8.KAN 9. mame velkou sanci zacit cokoli znovu, zejmena ale v tematech lasky,citu,domova,sexu.Kan - je nase jadro,zaklad.vyborne je i to, ze mayske kan-kukurice.a na kukurici se provadi rozsahle genove inzenyrstvi udelame genove inzenyrstvi na svem jadru.v rezonanci s ryzi podstatou 9tonu zaciname zamerujeme se,rodime.budeme tedy iniciovat,tvorit, upravovvat rodit nase nove jadro.techniku poharku ze spojenych prstu uz znate.udelejte poharek znovu jako delohu,mezi peti prsty proudi energie osvobozeni,dychani,hormonalni cinnsoti,koncetrace zivotnich radosti a lasky.

Pomyslne zrno mame v poharku v deloze,a stavame se epigenem.prostredim, systemem myslenni,hormony, emocemi,cili i chemii, a uspavame tlumime, aktiviujeme nebo proboouzime jednotlive geny.vlohy, myslete konrketne na to,co chcete transformovat.pracujeme s cistym umyslem,laslkou a pokorou , jsme v rezonanci s ryzi podstatou Kan 9.S archandelem Hanielem vkladame aktivaci 7 cakry bozi jiskru viry.Nejprve naplnte sve jadro virou.Zkuste nacitit co vase jadro chce.co chces moje ryzi podstato? ozve se vam v hlave nebo srdci hlas,nebo v tele pocit. s tim pak pracujte.
 
Ucite se tvorit na sobe. projev nekterych zmen uvidite hned, jiny pozdeji. vsechno se vam take nemusi povest, ale kdo nic nezkusi, nic nedokaze. podstatne je nejprve pomoci sobe, dostat se na vyssi stupen vyvoje. cviceni s Akbalem a Kan muezte provadet kterykoliv den.