Jdi na obsah Jdi na menu
 


Podvědomí, vědomí, nadvědomí - nejen k dnešnímu dni

5. 10. 2015

Podvědomí, vědomí, nadvědomí - nejen k dnešnímu dni


MVDr. Simona Müllerová

Dnes dvojitý Merkur - reorganizace. Osmý ton, síla uspěchu a změny, Etznab - meč pravdy. čistíme z podvědomí staré vzpomínky návyky, hormonální, enzymatické myšlnekové procesy, starou následnost nervových spojení. 
Věodmí  - většina lidí má dneska vědomí zvládnuté a mají nová rozhodnutí, jak postupovat. Druhá část populace má vědomí zmanipulované dobou, prostředím, výchovou. 
všichni obecně se ale bojí vstoupit do svého podvědomí, protože tam je spousta bolestných pamětí. Představte si, že vymetáte a větráte místnost v mozku a v poli s názvem Podvědomí. 
Nadvědomí jsou jemněhmotné formy energie, které jsou přístupné probouzejícím se lidem a pomáhají nám při vzestupu. Pozvěme nadvědomjí do podvědomí , dovolme nadvědomí vyčistit podvědomí ,a dovolte vědomí se učastnit tohoto procesu. přehodnotit bolesti, a zbavit se zvyků a následností. Poté dojde k prozření a k přijetí pravdy o sobě. je to jediná cesta jak změnit situaci ted a tady. nebát se pravdy o sobě, a věcí , které ukrýváme uvnitř za které se stydíme, které nás zranily. ale i to, co nám vnutili rodiče a vychovatelké a společnost a to, co jsme zdědili jako vnucené člověku nepřirozené modely vnimání sebe, a života.