Jdi na obsah Jdi na menu
 


Neděle 27.12.2015

27. 12. 2015

Neděle 27.12.2015

MVDr. Simona Müllerová

 

Neděle 27.12 -příprava  na 2016-9 ,vzdor vyměnit za rozhodnost . Prosaďte se primárně  proto, že to uvnitř chcete jinak . Ne z letitého zvyku udělat něco jinak - opačně než Vám radí, přikazují druzí. Dosud jste měli chybné filtry  , opozici - době, vládě, otci, " autoritě" aniž bychom přemýšleli , zda je opozice skutečně  přínosná nám samotným. 9 dne i roku  dává jasný pohled  ( možnost pohledu) na to, zda se podřídím nabídce kouřit , krást, , lenošit, pomlouvat nebo nabídce cvičit , vzdělávat se , zdravě relaxovat . Komu a proč pomůžu , že to fakt potřebuje , že to fakt chci ...nebo abych dobře vypadal.

Nový výběr skupiny , kam patřím ....k čemu mě vede dosavadní skupina , parta, přátelé a proč. Analýza k čemu mě chtějí  mít u sebe! Jaký mají záměr , že mě zvou, mají mě fakt rádi anebo nechtějí být sami. Nebo sdílené dobro  ( se násobí  a radost je větší) x zlo ( se také násobí , ale účastník má dojem menšího provinění, když to dělají druzí). Co pro ty lidi vlastně znamenám? Uvědomění si vlastní hodnoty , cesty a záměru pomůže umět říci v pravý čas  ANO a v pravý čas NE, aniž by se člověk cítil blbě., trapně a konečně se nebát kritiky a výsměchu ...seš blbej. Ty cvičíš? Pojď na jedno ...sportem k trvalé invaliditě . Mnoho lidí se bojí vzepřít a prosadit zdravý životní styl, ale v konečném důsledku , komu je líp?  Na starosti zapomene ten kdo cvičí i ten kdo pije , kouří , přejídá se.  Radost ,uvolnění  mají všichni , ale další den to vypadá jak?  Říkejte měním vzdor za rozhodnost 9,18,27!!!! Nastavte se na iniciaci.

Dnes je den konce 13 ti denního mayského týdne /13 ton. Velká přestvba , současně začíná mayský měsíc , je den imix, drak ,začátek . Navíc je 27-9 takže završení , dotažení a současné vykročení navíc je neděle  a ve 13 hod. v neděli objednáváme přání.