Jdi na obsah Jdi na menu
 


NA CO MÁME ČÍSLA A PLANETY

25. 5. 2020

NA CO MAME CISLA A PLANETY
Vsichni jsme měli karmickou zátěž z minulých životů a z předku což samozřejmě víme a v každém období vašeho životního posunu a evolučního posunu v České republice dochází k zviditelnění dalších témat nebo těch stejných ale na výraznější úrovni.
    Protože život  byl těžký a nerozuměli jste překážkám máme hodně vzpomínek – zážitků které jsou ve vašich buňkách které jsou zapsané v genech a podle zákonů karmy se dědí z předku na potomky a někdy se také přenáší na další příbuzne. na základě rezonance genů to znamená, že geny jsou stejné ,i když jejich projev je ovlivněn epigenem/ to znamená dobou jídlem myšlením pocity a všemi vnějšími i vnitřními podmínkami a vlivy jednotlivce.
     Mame-vetsina- vice negativních vzpomínek.nez pozitivnim.negativni nechceme.branime se.chranime se vedome i nevedome -VZNIKA ZAPOUZDRENI..ZHMOTNENI,treba prave zatylek,cysta na stitne zlaze..tlak v krku,pateri,za krkem....Stres byl příliš velký ,posiluje se opakovanou smutnou negativní nebo destrukční myšlenkou.  pocit sepne pamet  genů a zápisy  buněk a v energetické pole .je potreba vedomim-znalosti- vyjit z bludneho kruhu.
NAPR PRACE S CISLY, PLANETAMI, DOTYKOVYMI TECHNIKAMI, CELOSTNI MEDICINOU AJ

Aktuální videa k danému tématu dnů na YouTube kanálu "Moje Cesta" - klikněte ZDE