Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mayský kalendář, info ke dnům

17. 11. 2016
Mayský kalendář, info ke dnům 
Téma - tuky 
MVDr. SImona Mullerová
Korekce Monika Simanovičová
listopad 2016
 
 

Neděle 14.11 Akbal 10 , impuls v nitru, v krbu.Podnět... cesta k sobě , do sebe, se sebou. Změna.... konflikt vede k proměně, krb hoří, noc rodí.... Temnota se prosvětlí impulsem 13- štěstí, slova , info, vzepření se starým pravidlům. Neděle den slunce, osud dne je 6. vše vede k lásce  rodině, sexu,odpočinku, péči o tělo, kráse těla. Pondělí 14 - je 5 Merkur štěstí-1. Vzepření se starým pravidlům 4- reforma Božské alchymie - osud dne je (1+4+1+1+1+2+0+1+6 =7 konec karmy.  Svá pravidla Kan 11, čistící zrno 11 vyplavuje odpad. Kan je jádro a zrno, čistota jádra nás.


Pokud není přesvědčení těla a duše stejné, pak to skutečně nevyjde hned tak jak má. Jediné štěstí je , že na druhé misce vah  proti zvyku a pochybám leží vědomá mysl. Ta ví, že v době průchodu to vyjde různými procenty a budou se zvyšovat, když budeme odebírat  z misky pochyb a posilovat vědomou , moudrou mysl. Pochyby , zvyk, zkušenost .....maří naše  plány , vize , cesty úspěchu.  Už víme kdo to je. Kazič je zvyk z dob jiných podmínek pevně zakořeněný. Jsme zahradník a budeme vyrývat, pálit v krbu, nevšímat si,  a znova a znova...... až zvyk ... pochyby zjistí, že ať dělají co dělají já jdu skrz.

Já věřím... já jdu znova a znova  malými krůčky . Zdolávám protitah pochyb, zvyku, marnosti aj., protože "Já vím"  a jednoho dne se stane , že biliony mých buněk a fotony duše řeknou jednohlasně své "Já vím" a pak to vyjde na 100%.Kdo zná EFT může si vyťukat "Já vím" , propojí se tak duše a energetika těla. Kdo nezná EFT může ťukat různě na tělo a nechat se vést tělem , kam klepnutí nejvíce potřebuje. V krbu pálím vše nepotřebné a přežité, přijímám své nové očištěné Já s pokorou a láskou.

Prosím tam, kde se mají muž a žena rádi, cítí lásku a přes jakýkoliv omezující vliv nemohou vykročit v těle vpřed za láskou, štěstím a radostí spal Akbale ve svém krbu tyto vzorce TEĎ! Dnešní rahu 13 děkujeme za podporu a sílu vzepřít se omezujícím vzorcům vytvořených společností co, pro koho je vhodné . Vše omezující pryč TEĎ! Všechna spoutání iluzí strachu pryč TEĎ!

Mayové mají své cykly, rok 260 dnů, pak 13 ti a 20 ti denní cyklus. My máme měsíce a dny, které mají své názvy a čísla a něco znamenají. Stejně jako něco znamená  jejich ton a kin- Imix, Ix - jakby to měli opačně. My máme měsíc 30 dnů , oni mají cyklus  20ti názvu Imix, Ik.... Akbal. My máme pondělí ... úterý. Oni mají 1 ton... 2 ton, vše něco znamená.  My víme, že uzávěrku děláme ke 30 dni  v měsíci , oni vědí, že uzávěrku udělá Ahau. My víme, že v so a ne  nejdeme do školy, oni vědí , že 1 ton magnetizuje, 11 ton vyplavuje atd.... Takže toto by na porozumění mohlo stačit, ne?
My máme roční období jaro, léto...oni mají genezi draka, opice a muluc. My máme slunovrat a rovnodennost a oni mají zámky. Není potřeba v tom něco hledat nebo hluboce chápat, podstatné je vědět, že se vyvíjíme v rezonanci s jejich rytmem v 13ti a 20 ti denním cyklu během 260 ti denního roku a to adaptujeme  na náš uměle vytvořený 12 ti měsíční rok.
Tuky

 

Pokračujeme téma tuky , buňky blíže  k sobě. Smrštění buněk, umenšení mezibuněčných prostorů, zpevnění těla, ladnost těla. Krb spálí co má. Kan jádro uzraje....neděle pálí vnitřní krbem. Pondělí vyplavuje 11 tonem.. Staré archivy v neděli šup do krbu. Tělo se vlivem karmy a zážitku naučilo, že to zase nevyjde . Opakované snahy něco změnit, proměnit byly neúspěšné vlivem karmy země, vesmíru, duše a těla. Tělo nepochopí za 1x řečeno jsem jinde , vyjde to . Pochyby jsou mocné a vládnou spolu s panem zvykem, zas to nevyjde. 


Tuky sloužily jako archiv vzorců, které  na dřívější úrovni těla a duše nešly zpracovat. jako pancíř, obrana to si teď uvědomte , kde a proč se bráníte 2a 3 čakra - vztahy ?sebedůvěra? Kde byl úder jako ukotvení ? Stehna, zadek, usadit do rodiny proti vůli zrozence , takže víme proč. Proto, to můžeme změnit  Mám svůj tuk ve svých rukou a zvyšuji jeho pozitivní frekvenci. Vemte ho do ruky s láskou a povyšte ho.  Zítřejší úplněk spolu s 11 tonem vypláchne. Jeďte rukama kolem éterického těla a čechrejte energii. Mám svůj tuk ve svýh rukách  a měním jeho frekvenci uložení a účel. Poděkujte mu za službu kterou udělal. Další úkol je naučit tělo pálit tuky  místo cukru, méně jíst cukry a více jíst tuky a říkat mitochondrii, že tuk je hlavní zdroj energie. Před usnutím teď bude tělo jíst náš tuk. Máme elekteárnu na uhlí... vítr... jaderné aj. Máme mitochondrii a z čeho vyrobí energie? Je to o programu a technologii. Teď nově na co , na tuky! Úprava stravy je nutná  aspoň trošku , aby byl větší efekt. Efekt bude i tak. Pohyb zejména aerobní a vizualizace je další podmínkou většího efektu. Kdo je líný a žere efekt sice pocítí, ale malý.