Jdi na obsah Jdi na menu
 


Konstelace dne 9.5.2015

Konstelace dne 9.5.2015

Dnes den završení, dotažení tématu přes tvorbu rovnováhy, zásah do osudu vede k přijetí zemského, lidského. Specificky podle pravidla jednotlivce a jeho osudu. Hodně přemýšlejte o rovnováze, moudrosti, pravidlech v sobě ve vztahu k pravidlům druhých, nebo pravidlům zděděných, vnuceným Vám. Zaměřte přímo na to co je skutečně dobré pro Vás! Bez ohledu na názor jiných, zvyklost, lékařské doporučení , morálku. Podívejte se přímo do sebe – rady kolem Vás jsou dobré i špatné. Neodmítejte globálně rady druhých, poslouchejte slepě „autoritu“ – co já? kdo jsem? odkud jdu? kam směřuji? proč odtamtud…tam?

 

 Co mě hnalo? Cizí názor? Morálka?  Srdce? A co mě povede dál?, čí názor, domněnka, požadavek? Příklad: dnes jasně specifikujte sebe, proti ledasčemu, nebo v souladu s ledasčím…umění přijmout i odmítnout. Rovnováha, nový život. Jinak. Dnes den přímého úderu! Do sebe, jasnost, co chci stejně jako někteří a co nechci jako někteří. Vždy jsou různé názory a možnosti. Srdce ví, kde vzít příklad, oporu, motivaci a kde se vzepřít, kde prosadit!

Změnit postoj jen vůlí někdy nejde, neboť tělo má návyk, chemie těla, reflexy a to brání splnění vědomé vůle! (jídlo, cigarety, lhaní, cvičení…studium). Nyní jsou dny zemské a kosmické síly a nahrají program o který požádáte! Do 20.5. – objednávejte IHNED.

 

 Dnes bezpodmínečně nutné změnit postoj.

 

Když vypnete mobil a někdo Vám pošle SMS…existuje…i když o ní nevíte. Když ho zapnete, čili vibruje  - vibrujete jinak, SMS přijde. I když jí nečtete, je tam, i když jí smažete je jako myšlenka. Můžete ji jakkoli popírat, ale myšlenky druhých na vás tu jsou, míří k vám a ukládají se ve vaší schránce,  dabtabázi. Stejně jako myšlenky vás o čemkoliv jsou ve vašem těle, schránce, auře…a přechází do systému druhého. Energetický systém to ví (aura, duše, intuice) i když rozum, vědomí  to popře – je to tam! Evoluce chce, abychom prospívali sobě a všem myšlenkou, činem. To znamená být v Pravdě a Lásce.

Rozum hodně lidí zná evoluční pravidla úspěchu. Problém je v chemii těla, návycích strachu.

Ti výše vibrační mají dnes výrazně lepší, zajímavější, nebo horší den, ti zbylí dostanou palbu zítra! Úder kosmickou energií, asi nepůjde soustředit se. Vhodné dne pro přání, co vás brzdí.

 

 

Milosrdná lež je jako duha z ropy, oleje nad „hnilobou“ vespod a čas ukáže zkázu ve větší míře, než kdyby se pravda zjevila hned.

--
Jindřiška Ina Pokorná
tel.: 603 30 80 20
e-mail: ina.p@seznam.cz

MVDr. Simona Müllerová
e-mail: simona.homeopatie@seznam.cz
tel: 602 559 860