Jdi na obsah Jdi na menu
 


Konstelace 25.6.2015

25. 6. 2015

Konstelace 25.6.2015

Vloženo ze SMS

Planeta řeší vztahy a pravdu. Lidem se ukazuje vnitřní stránka věci, masky padají, iluze se bortí. Vztahy založené na zvyku a vlastnění se rozpadají. Nepůjde udržet bezpečnou jistotu, lidi se učí průlomu v sobě a situaci…jediná cesta, někdy bolí, když jdete proti, ale pak je úleva. Lež, odklad způsobí mnoho bolesti navíc. Dnes city, vcítění, změna společenských pravidel, rozvázání karmických uzlů, přeměna vnímání, pocitů.

 

Najít důvod proč to nepůjde je snadné, strach a ego už to umí. Najít důvod proč ano, je těžké je-li málo odvahy. Lidstvo se učí žít spolu v důvěře…člověk s člověkem, ale ještě těžší je muž a žena. Evoluce tvoří nové vztahy, páry, monády, monadický duál!

Dnes vyplavte zbytky po předchozích (stávajících) partnerech a nabídněte volné receptory jednomu.…více...jen nabídka, současně si dovolte zaplnit receptory z nabídky druhé strany. Srdce, strach panika, uvolnění, zaplnění ….zaplnění v duelu není manipulace ani omezení, ale kompletizace, rozvoj.

 

Dnes (pokud možno) udělejte časovou osu…v klidu budete přepočítávát roky od 2015 do roku narození. Vyplavujeme zbytky karmy a omezení v partnerství…2015…2014…podle pocitu uvidíte kde je problém, děje se i když nic necítíte. Odbloknou se uzly osudu a karmy, které se projevily v daném roce. V roce narození vložte lásku, odvahu, krásu , rodinnost a počítejte měsíce 9…..8…7…až do 0 – početí. Vložte do početí lásku, štěstí, přijatelnost…cokoliv prospěšného, v souladu s boží vůlí, ve prospěch partnera….případné hádky, konfrontace, berte jako bouřku, po které je duha.

 

Domněnka, iluze klidu není bezpečná základna. Jedině pravda o sobě a partnerovi je bezpečná základna. Z ní vycházíme do vědomé konfrontace s ochotou se měnit, vyvíjet a to ve svůj prospěch, ne pro druhého, ale jen kvůli sobě. Na této ryzí pravdě lze postavit pevnost!, skutečný partnerský vztah. Jedině tam kde je přijetí, otevřenost  a ochota práce na sobě, může vzniknout nádherná evoluční párový vztah. Jiné formy vztahu (výhodné, zvykové, finanční) budou vystaveni prověrkám. Srdce se osvobozuje a hledá partnera srdce. Možná ho už máte, jen přes zranění nerozumíte hlasu..