Jdi na obsah Jdi na menu
 


Konstalace těchto dnů

Konstalace těchto dnů

MVDr. Simona Müllerová

 

Dnes den Fénixe, konec starého, šance na nový začátek. Dnešek i zítřek ukazuje naše zbytkové stínové témata. Oslovte galaktické spojence a požádejte o zbavení se svých stínových témat, starých ran, nepřekonatelných slabostí atd. Specifikujte, co chcete. Budou vám v různé míře založeny nové vzorce, které ale budou fungovat jen vašim vědomým používáním a rozvíjením. Vše nové, nebo jiné, je nutné denně rozvíjet a děkovat za to. I nadále se výrazně zbavujeme karmy. Včera bylo překodování člověka, dnes je překodování osudu.
Mějte specifikovaná přání, jak chcete žít. Dnešek i zítřek nastavuje novou rovnováhu ve vaší osobě i ve vašich životech. 

Zítra bude velmi osudový a nepříjemný den zaměřený na znovu nastavení rovnováhy a myslím si, že i těm nejčistšíim nebude dobře. proto se už dnes připravte, že všechno špatné, všechno proti vyšším zákonům bude zítra zviditelněno a udeří na vás. Všechno, kde se odmítáte pohnout ku předu. deprese, bolesti, všechno nepříjemné vás může zítra potkat, proto už dnes se afirmujte na krásný, užasný, spravedlivý a moudrý den a děkujte novému evolučnímu Saturnovi za moudrost a prozření. Okamžite si začněte nastavovat zítřejší den na cílové pozitivní aspekty. 
Rodinné zařazení - hierarchie.
Týmovost,
Správné sociální cítění
Prozření, probuzení, evoluční moudrost
Rovnováha, práce, rodiny a koníčka.
Vyřešení dluhů, sporů, soudů, šance na uzavření nebo na plánování těchto záležitostí k nejefektivnějšímu řešení. 
--