Jdi na obsah Jdi na menu
 


Info ke dnům

Info ke dnům

Planetární úder proti karmě a kolektivním vzorcům, které nás svazují a omezují. Míra toho jak žijeme svůj život pro sebe, a jak se ohlížíme na druhé. Najít cestu, neztrácet sebe, svůj život, svou lásku kvůli druhým, jak se na nás dívají, co si myslí. Dovolit si ukázat jiné řešení postoje. Dnes Fénix, zítra úplněk. Sepište omezení, přání, problémy a palte. Pořád dokola do pondělí odpoledne. Uvědomte si, že to byly osoby v historii, kdo určil pravidla pro danou dobu a že ne všechna jsou aktualizována na dnešní stupeň vývoje. Telefonujete nově, operujete nově, milujte nově.

Pravda jak je uvnitř vás, v solaru a v srdci. Proč hledáte pravdu v okolí, v myšlení a postoji lidí venku, proč posuzujete sebe podle jejich pohledu? proč své chování ovlivňujete jejich pohledem? Víte, jak jsou třeba dogmatičtí, jak jsou poškození, bázliví, zranění? Bůh i láska je v ně i uvnitř. Druzí lidé nemůžou určovat vaše pocity, projevy a hodnotu. ŽIjeme pro svou dokonalost, lásku, zdraví, štěstí, ale pravidla neurčí lidi venku. Nemůžete milovat podle pohledu druhých lidí, at je to matka, soused. Oni to tak dělali. Žili v jiné době, pracovali, milovali, podle vzorců jiných lidí. Podle kolektivního zvyku. Ale my jsme jinde. Naše TEĎ  je naše příležitost žít opravdově, když se osvobodíte. Máme na to dny do útery večer...
Tyto dny do úterý večer vám ukážou, v jakých situacích jste ovlivněni, podřízeni myšlení a názorů svých předků a okolí a jaký přínos to pro vás má. Zpětná vazba - zachováte se podle názoru někoho jiného, a uvidíte, ucítíte, na sobě, jestli je to dobře, nebo špatně.