Jdi na obsah Jdi na menu
 


Info ke dnům kolem 5.9.2016

1. 9. 2016

Info ke dnům kolem 5.9.2016

mvdr. simona mullerová

Téma dnů

 Do popředí přichází círekvní témata sexuality,služby, vin a potřeby odpuštění. Jsou to historicky silně upevněná témata - vzorce - epigen,který nás všechny  z 90 procent ovlivnuje nevědomě. Evoluce vyžaduje čisté sebeuvědomění, sebehodnotu, sebevyjádření a pravou morálku podle individuálních jmenných, číselných, a jiných kódů. Evolučním tlakem se v každém z nás rozvíjí jeho čistá pravá povaha, morálka, potřeby a přání. Programy z minulosti a způsob myšlení (epigen) nám podsouvají zkreslený pohled na realitu. Z nabídky možností reakcí,kterou máme, vybíráme často morální hledisko někoho jiného, se kterým jsme se ztotožnili pod vlivem výchovy a tradic (epigenů).

Egregor a epigen náboženských omezení je denněobnovovánmyšlenímtěch,kteří seraději spoutají cizí morálkou,než aby zkoumali sebe sama,apřijímali zodpovědnost za svojerozhodnutí.

Vrámci adaptace na prostředí,je výchovadětí jednoznačně pod vlivem rodičů,cožje v pořádku v oblasti chůze, hygieny,psaní atd. Otázka křtu  je napojení dítětě na egregor a epigen širokého myšlenkového pole, ze kterého není úniku. Poprosíme o odpuštění a usmíření s těmito energetickými vládci a poprosíme o propuštění z vazeb egregoru a epigenu náboženství u těch, kteří chtějí mít svoji vlastní morálku a cestu.

 

Info ke dnům

Kolem 5.9. začíná život fénixe. Váš nejdůležitější měsíc v tomto roce, velká příprava na celý příští rok. Měsíc fenixe zapadá do 25 dnů září - devátý měsíc, je to tedy měsíc vůle, odvahy, disciplíny, zaměření, završení, změny směru, měsíc úspěchu a vysokého vzletu. Samozřejmě jen ten, kdo vylítne příliš vysoko, hodně padá, ale i tak doporučuji letět vysoko. Je to měsíc čestného jednání a velkých úspěchů. Lži, iluze a úhybné manévry, liknavost bude mít veselé karmické následky. Čímž se jistě dozvíte o tom, jací jsou vaši kolegové a obchodní partneři.

 

konstelací dnů,které nás čekají,. Dny jsou o vypalvení starých emocí,nastavení se na nové city a vcítění anapojení se na evoluční síť citů. Další 4 dny se bude tvořit nová planetární síť citů  aemocí.

Nastavení na  lásku a porozumění a zmírnění vzdoru a zvykové opozice. V pondělí 5.9. začne 30 denní období každodenních znovuzrození. Můžete si tedy vybrat každý den nějaké téma, které definitivně skončí , rozloží se naenergii a svojií vizualizací a přánímmůžte stvořit nové situace a pocity,což je dar evolučního stupně páté dimenze vývoje pozemšťana. Ale spousta lidí to neumí používat.

Zvyšuji frekvenci do pozitivních vibrací lásky, přátelství a zdraví tak, abyste zachytili evoluční proud a pluli s ním.

Evoluce

Evoluce otvírá lidem témata strachu a odvahy a nutí nás přehodnotit dosavadní postoje. Její pozice je dočasná. Rozhodně ona ve své stávající rodině nemůže být šťastná. Omezující společenské normy,které bylydonedávna hlavním faktorem našeho chování, bojují teď o udržení pozice. Evoluce nám vědomě i nevědomě nastavujeindividuální svobodu a cestu za svým pravým štěstím. Od lidí odpadá  žití, přání rodičůaohled na to,co si o nich pomyslí druzí. Vlastní morálka a čistotasrdce a úmyslu začíná být hlavní silou. Bude to pro všechny lidi těžké.

 


--Z porady klientovi

Karma jako taková v energiích už není, ale její pozůstatky jsou zhmotnělé ve fyzických tělech a projevují se. Pokud Karle kouříte, máte buňky zalepené dehtema v dehtu se paměť udržuje dlouho, třeba ropa a fosili. Potřebujete vířivky,sauny, litry vody a masáže, tak nevím, jak to uděláme

 Jsem  v přátelském vesmíru. Jsem v přátelském prostředí. Ztotožňujte se s tímto poitem, jako že už je. Představte si, že měníte filtry vnímání reality.

Tukejte si do hlavy a říkejte si : Mé prostředí je přátelské. V tuto chvíli dost vašich témat mizí.