Jdi na obsah Jdi na menu
 


Info ke dnům 4.12. a 5.12.

4. 12. 2016

Info ke dnům

MVDr. Simona Mullerová

4.12.

Neděle . 4.12.- Kan 5, naše nové vznikajicí  jádro dostane patým tónem pozitivní pohled a nástroje k uskutečněni plánu- cestu.Den Slunce- jako každá neděle štěstí, láska, hravost.

5.12.

HAD CHICCHUAN SVLEKA VRSTVY, TRANFORMUJE. .A CHICCHUAN 6 DAVA VICETNOU PRUZNOST VSEMU ZEMSKEMU. SPOLU S 5.12. MAME 5.MERKUR. REFORMA. ANALYZA. SYNTEZA. INSPIRACE. ROZMACH. BOZSKA ALCHYMIE. TISICE FOTONU S.MERKUREM TRANFORMUJEME PRUZNOSTI CHICCHUAN 6.A VZNIKA 8,NOVA ROVNOVAHA. NOVY OSUD- 5 A 3 A 2016 JE 17 JE 8

Transformujeme a vyvíjíme vše co jde. Já Simi, dcera Neptuna ( vládce vod a citů) Imix krokodýl prosím sílu vod a jejich vládců, aby vymyli zrno od závislostí - Neptun . Aby primární příběh zranění které osoba řešila alkoholem , jídlem, kouřením..... byl vyplaven.... , aby událost v daném čase byla rozpuštěna a časová osa byla nastavena  jinak. Volám 5 tón ať dodá do času a prostoru pozitivní pohled a dál podporující nástroje k vyřešení. Lidé  se závislostí jsou naším prostředím a omezují nás v rozvoji, jsou v zajetí sítě zdroje závislosti. Stejně jako naše závislost omezuje nás a druhé. V malé míře nic neškodí, ale rohlíky, uzeniny, cigarety a jiné produkty, které jsou schopny vytvořit závislost nás ovládají. Nemáme svobodnou vůli, ale vůli egregoru tohoto produktu. ten pak řídí náš čas a naši náladu, místo skutečné vůle.

Hovor s tělem  a duši.Co ovlivňuje zevnitř mimo vědomí- vědomá rozhodnuti  a pocit, že "tak to mám správně ".Toto je můj názor....mě prospěšný. Jeden z důvodu je absence jiných zkušeností, nebo obecně malá nabídka možností , něco "skutečně" mého....zaběhlého, fungujícího.Mnoho lidí nemění to, co funguje, vyhovuje (' jidlo v restauraci, značku auta, řešeni stresu). Pokud nehodláme vyměnit za jiné, je potřeba aspoň stávající transformovat, vyvíjet, upravovat podle doby, sebe. Ne vše je vyvinutelné. (20 let jsem to jedl  a nic.mi nebylo..... .ok.20 let jsi volal z budky  a pevné linky. Dej mi mobil  a běž hledat budku. 

 

Láska a čakry

Martin Pokorný

 

Podle mě je super si uvědomit lásku ve spojení s cakramy.

První cakra - zazemi a jistoty, to pevné a zvířecí v těle. Jsem s tim, kdo uspokojí tyto zakladni potřeby, sex atd. Beru toho kdo je zrovna po ruce atd. Simcin příklad, veverka - dá každému.

Druhá cakra - činnosti, výkonnost, tvořivost atd. Miluju toho s kym sdílím společné činnosti, zájmy atd. S.příklad fena - nejdu s každým ale vybírám si.

Třetí cakra - uvědomění kdo jsem ja co chci v čem je mi dobře atd. Na úrovni lásky, uvědomění si toho společného, ne kdo jsem ja a ty, ale kdo jsme my jako pár. Tvoreni a přijetí společného, atd.

Toto implikuje ze laska od 3ti cakry výš nemůže být polyamorni protože nejde přijmout víc lidí do jednoho "našeho" vztahu a při tom zachovat potřebnou kvalitu, aby bylo možné propojení na cakrach.

Toto je základ ke kterému se musíme na naší vývojové fázi pomalu propracovat.

 

Čtvrtá cakra - bezpodminecna laska, miluju te at děláš cokoliv, at jsi kdekoliv.

Čtvrtá cakra je prechodova. První 3 cakry jsou zemské jin, ty máme žít, 5-7 nebeské, jang. Ty jsou výší level.

Pátá cakra - smysl a cíl zivota, spojení vytvoření společného smyslu života a cíle (nikoliv ale romantické upnutí se na sebe, přívlastnenim ani ne tak jak to je normálně např v křesťanství podáváno )

Šestá cakra - telepatie, intuice, magicno. Telepaticke spojení obou lidi, cítím partnera ikdyz tu není, chodí mi intuice co cítí. Možnost mimotelniho astralniho sexu.

Sedmá cakra - blazenost, k tomu není co víc říct ;-)

Zkousejme tedy rozvíjet vztahy na cakerni bázi. Zkousejme je i používat při sexu, společně prodychavat, cítit atd. ;-)