Jdi na obsah Jdi na menu
 


INFO KE DNŮM 25.5.2015

25. 5. 2015

INFO KE DNŮM

 

MVDr. Simona Müllerová

Korekce, Jana Grossová, MVDr. Dagmar Peterová

25.5.2015

 

Tyto dny mažou staré věci; co je potřeba přehodnotit, jde přes vědomí, zbylé odejde samo. Je to cesta osvobození - jde přes sebenalezení, nalezení pravdy o sobě, přes lásku k lásce. Dokud se člověk nemá fakt rád, dokud není středobodem svého vesmíru, nejde realizovat "nápravy".

"Jsem středem svého života, mám čistý úmysl, otvírám srdce."

Vzhledem k evolučním zákonům, Mayům, jsou tyto dny fakt krizové. Průlomové. Depkové. Otvírá se to nejhlubší v nás.

Najít skutečně to, co chceme, v čem nám je dobře.

Uvědomit si sebe potlačení, někdy jde intuicí, rozlehlostí odbloku, který hlas co říká. Takže: Nastavuji se na čistý úmysl. Přijímám sama sebe

víc dle časové osy s mými lekcemi a chybami. Dovoluji si změnit směr, vyhodnocení (neříkejte si, pozorujte, co cítíte: Co skutečně chci já, v čem je mi dobře? Která situace navodí radost, blaženost, spočinutí..?)

 

Lidé prochází v těchto dnech různými pocity, hnus zevnitř..."z morku kostí" vylézá, aby odešel. Mění se paměťové buňky v dřeni, slezině. A zóny přenosu v mozku, nová vyhodnocení.

 

Vstup duše do těla (nejen sestup duše z vyšších sfér do zemských) způsobuje snížení vibrací, čili i znečištění. Některé duše se toho bojí, už se znečistili dost sestupem k zemi, nebo do těl. Nyní duše vylétají nahoru, dívají se na své životy, cesty a přehodnocují….

 

Těla zvyšují vibrace,  lépe si s duší porozumí, je čím dál více těl, která komunikují s duší a která jsou přímo ovlivnitelná dušemi. Jinak samozřejmě 2-8 procent svobodné vůle člověka zabrání průniku, proměně duší na fyzickém těle…naštěstí se méně a méně těl brání samonápravnému systému ducha a vědomě ho povolávají a současně se méně a méně těl brání konverzací s duší. Duše se očišťují snáz než těla, neboť mají své bloky, geny, vtiskávání…a tím omezují hladký průběh života těla a duše. Prvních 40 let se odžívala karma duše, pak je potřeba, aby duše pomohla zase tělu, teď v tomto stupni už ani naplatí oněch 40 let. Kdo žije teď bděle s rozšířeným vědomím, může mu být i 20 a může být plně pod vedením duše a ducha! Stačí, když to vědomě říká a požádá své vyšší složky o vedení…

 

 Sundat masku

 

Smyslem není mít nad sebou kontrolu!!! smyslem je být pravdivý!!! co uvnitř, to manifestovat ven…a může se to zhmotňovat, proto všechny stínové vlastnosti, nebo omezení je nutné přepracovat, nikoliv schovat, potlačit, maskovat, odmítat…pak se můžeme potkávat s ideálními partnery pro sdílení radosti a vývoje…

 

Téma masky, přetvářky je staré evoluční karmické téma, které nese každý, ale jeho doba skončila…Právě všechny nemoci, pocity, události vedou nyní k tomu, abychom se přestali přetvařovat, abychom se spontálně projevili, žili pravou podstatu sebe sama. K té se dostaneme sebereflexí, sebepřijetím, odvahou žít i negativní aspekty a zjišťovat proč je máme, čím člověk omezuje sebe sama, proč chce být přijatelný podle pravidel, které vymyslel někdo jiný, nebo podle pravidel, které si člověk nastavil na sebe, ale podle vzoru zase někoho jiného zvenku…

 

Tělo samozřejmě neodpustí jen tak, tělo se domnívá, že jsou neodpustitelné záležitosti…a velké křivdy, ale vzdělání, moudrost by mělo nastavit protinázor….

Geneticky zakořeněné zvyky, držení názorů, dogmat, odpustitelnosti – neodpustitelnosti…zbytečně si oslabujete energii, když nenasadíte moudrost a porozumění na staré křivdy, smutky a nespravedlnosti.

V rámci karmy a evoluce byla všechno cesta, prožitky vedoucí k uvědomění si pozitivních hodnot.

 

  Je potřeba, aby to, co už rozumem zvládáte a máte za sebou zkoušky je držení autonomního nervového systému řízení mimo vůli. Aby už se to neopakovalo, k tomu potřebujeme pomoc Země, Vesmíru, Duše a Ducha.Ten starý tělesný systém, který je hrubohmotný, i když je vlivem evoluce je už povýšen, pořád nás brzdí…

 

Zdravotní problém následkem nižších vibrací, emocí v depce, spojené systémy. Všichni z nás se poslední týden zhoršili, kdo rozumí konstelacím ví, že je to přechodné vyvolané stavem Vesmíru a působení na nás, ti ostatní to drží jako osobní problém…čili to není váš osobní problém, je to otvírání ložisek v kostech a jinde, ale pokud to začnete žít, pak je to samozřejmě nově vytvořená karma a váš problém. Nechte tedy zhoršení projít…..

 

Kontrola nad sebou – to je téma mnoha lidí, právě že nemáme mít žádnou kontrolu nad sebou...spějeme k čistotě srdce a úmyslu, k opravdovosti. Pak není žádná kontrola nad sebou potřeba.

  ---------------

 

Ze sms klientům:

 

- Vztah má  smysl jedině tehdy, když jsou šťastní oba a jsou u toho sami sebou. Výroba štěstí přizpůsobením se druhému má nakonec větší ztráty, než byl prvopočátkový zisk.

 

- Můžete se vzdát všech bolestivých zážitků, máte jich dost odžito. Můžete se vzdát oběti a začít objevovat sebe skrz jiné zážitky, než je nemoc, bolest, tíže, péče o druhé...


--
Jindřiška Ina Pokorná
tel.: 603 30 80 20
e-mail: ina.p@seznam.cz

MVDr. Simona Müllerová
e-mail: simona.homeopatie@seznam.cz
tel: 602 559 860

www.alternativniterapie.estranky.cz