Jdi na obsah Jdi na menu
 


Info ke dnům - 6.12.2015

6. 12. 2015

Info ke dnům - 6.12.2015

MVDr. Simona Müllerová

Dnes kolem 13:00 hod objednávejte  přání u slunce. Pokud to nestihnete , v mysli se vraťte do neděle 13:00 hod. Pamatujte na vděk za to, co máte , ale i na právo mít , chtít a žít více , hlouběji , šířeji.

 

Doba způsobuje změny uvnitř, uvnitř všeho, každé hmoty. Předměty, stromy, lidé  se mění uvnitř, současně se mění- aktivuje  mimosmyslové vnímání lidí nezávisle na vědomí  v tom smyslu, že se to děje všem . I těm , co to nevědí , nechtějí , popírají . Ostaním  se to děje tím více, čím více spolupracují. Proto se lidé cítí divně , mají pocit tlaku...ztráty...potřeby změny ...nejistoty ...., pocit vychází z většího vnímání neviditelného uvnitř všeho. Lidé pak pocit přisuzují  situacím , lidem  podle zvyku, kdy se jim něco dělo vnějším přičiněním.  Šiřte kolem sebe , že se nic neděje , nepřijdeme o partnera o práci. Nemusíme spěchat , nebude nehoda , nevyčerpají se zásoby  vody , ropy. Naopak Země , "člověk " se vrací k čisté podstatě  a navíc se adaptuje  na evoluční stupeň . Ztratíme pouze to, co nás omezuje v žití, štěstí a v čistém úmyslu.

 

Jsme naučeni se doma přizpůsobovat , přetvařovat , přetrpovat , máme starý vzorec , že rodina je skvělá (ikdyž není). Hájení rodiny, podpora rodiny...udržení rodiny za cenu přetvářky  a sebepotlačení. Tlak na změnu pak člověk nevědomě směřuje  do práce , naštvání, marnost, nedocenění namířené na práci je společensky přijatelné. Jenže obvykle to jen odráží nespokojenost v něčem doma , v osobním životě, v důležitosti a pocitu svobody x omezení. Hodně lidí změní práci  nebo odejde  v domnění, že se tím zbaví pocitu nedocenění, ale nakonec je to ještě horší. Počáteční úleva je jen krátká.