Jdi na obsah Jdi na menu
 


Info ke dnům - 15.12.2015

15. 12. 2015

Info ke dnům - 15.12.2015

MVDr. Simona Müllerová

Vylézá staré námi stvořené činy a přáním, chyby z minula …karmu měsíců, let. Je podstatné chyby z dneška hned napravit  a tím tvořit lepší budoucnost. Také vaše mínění  z dřív způsobilo proud myšlenek , činů, lidí proti Vám. Jen si uvědomte , že to jsou následky , přijměte dožití a začněte jinak.

 

Pití čisté vody je důležité na rozpuštění odpadu , jinak se nedostane ven. Nemohou dosednout odbloky, zůstávají  zbytky. Bez dostatku vody se z toho nedostanete , proces přeměny bude delší. Zůstanou zbytky,které na sebe naváží podobné události paměti, absence žízně-china ( únava , ztráta tekutin, přemýlání myšlenek).

 

Něco slyšíme , vidíme , ale to se zatím  jen zřídka shoduje s tím, co mluvící, konající má uvnitř. Jeho pocity  a záměr... Lidé se teprve učí  cítit a vyjadřovat záměr  a pocit slovem a činem. Stále většina populace vytváří o sobě dojem !!! Nezjevuje svou podstatu  a úmysl, neboť si myslí, že pravý pocit  a úmysl je špatný a nepřijatelný.  Anebo skutečně  špatný je ( využití, manipulace), proto hezká i špatná slova  mohou být naprosto odlišná  od pocitu... a záměru!!

--