Jdi na obsah Jdi na menu
 


Info ke dni 8.11.

13. 11. 2016

Úterý 8.11 den spravedlnosti -  8 a den završení 9 (úterý 9), den vůle, disciplíny, práce , cti. 8/9 ETZNAB 5, ostří nože, meč, sopka, zrdcadlo posílí čestnost. 8/9 ostrý den.... pravda všemi směry ! 5. ton dává nástroje k uskutečnění a ukazuje pozitivní stránky věci.

Správné karmické řešení, přijmout karmu. Vaše dřívější negativní myšlenky ztížily průběh .Spravedlnost tohoto života je jiná než karmická. Dokud neodžijeme karmickké vyrovnání , nemůžeme žít  úspěšný a sebou tvořený život . Ztráty přijaté s pokorou a porozuměním se mohou kompenzovat ziskem odjinud,  pokud toto přijme vědomá mysl.

 

Manipulace, lokální vůdci, techniky Veriščagina

Uvědomuji si jednu věc...... mnoho lidí prostě nechápe Veriščagina. Co je manipulace a co ne. Obvykle to jsou právě ti, kteří manipulují skrytě a kteří jsou pod nějakým vzorcem. Veriščagin vnesl do našeho života veliké změny . Podle mě , je - li správně pochopen , má to hluboký smysl v osovobození sebe a vlastně i druhých. Od té doby co máme Veriščagina odklonilo se dost původních přátel, přesto narůstají noví, kteří rozumí tomu co říká. Téma manipulace, ovládání, ovlivňování je těžké téma a člověk  ho skutečně musí cítit  a hluboce chápat , aby ho použil s čistým úmyslem. Taky bychom všichni měli vědět, že co není s čistým úmyslem vrátí se nám opět jako nečisté a prožijeme sami na sobě  co jsme dali někomu pocítit. Každý kdo je trochu probuzený to ví a proto jistě nebude manipulovat  a dělat věci, které sám nechce . Já osobně jsem vděčná pár lidem , kteří do mě vložili svůj program a tím mi umožnili prozřít....  cítit něco, na co sama nemám, něměla jsem probuzené nebo vůbec dané vlohy. Všude je vědomá mysl a funguje vůle , která filtruje programy  a je to na každém , jak rozšířenou nabídku přijme a použije. Vím, jak žijeme program rodičů a jejich nesustálé myšlení na nás .... o nás. Už to, je právě  lokální vůdce. Matka častěji než otec, už to je manipulace a ovládání proti naší svobodné vůli. člověk se nemůže osvobodit , dokud tyto techniky neovládá OBOUSTRANĚ..