Jdi na obsah Jdi na menu
 


Info ke dni 7.3.

7. 3. 2017

UTERY 7.3.

DEN OSVOBOZENI. UVEDOMENI SI PRAVA NA SVUJ NAZOR  A SVOU MORALKU. VYMANENI SE Z VLIVU, PODRIZENOSTI SKUPINOVYM, KOLETIVNIM, SPOLECENSKYM ZVYKUM, PRAVIDLUM, KTERE VEDOU KE "STADOVEMU" MYSLENI  A KONANI. VLASTNI AKTIVITA,PRICINENI    NAHRADI   VNUCENE  A PRIJATE NAZORY SILNÉ SKUPINY NEBO OSOBY. ZMENA POMERU NA  ZEMI A UVNITR SEBE SAMA

lidé majÍ špatné pojatou soutěž přes  vzdor, opozici z principu. což je fakt škoda  kolektivní vzorce, kdy "nízký" jde principielne proti "vysokemu" .řeší si přes vás odpor k bohatym, expanzivnim, uspesnym lidem, kterým něco vychazi. Je to typicke pro český narod.

Pomlouvat, Škodit těm,co mají pozici. Zaměříme  se na celou populaci jako model. Na množinu lidi. Každý měl a má moznost učit se ,  zkouset. , pracovat. , rust, včas platit. a mít vděk za dary života. Ti,co.žijí oběť osudu, si to neuvedomi,

Obecně mají lidé strach mít nazor, takže přijmou skupinovy, kolektovni podle frekvence, která je jim blizka. V tomto tématu je to kladeni překážek, odporu "vládnoucí třídě ",čili komukoliv, kdo je výš, vysoko. .

S ROZSIRUJICIM SE VEDOMIM CLOVEKU DOJDE, CIM SKODI SOBĚ. JAK CASTO VZDOR,CHYBNE POCHOPENA "MANIPULACE" A OPOZICE SKODÍ  PRAVE  JEMU, PRESTOZE SE DOTED DOMNIVAL, ZE SVÝM CHOVANIM ZISKAVAL   SVOBODU A IDENTITU. DALSI 3 DNY POVEDOU K NOVEMU POJETI, JAKE.CHOVANI "MI" PROSPIVA. PRIORITA~ POSTOJE, CINY PROSPIVAJICI MNĚ! !!MISTO  DOSAVADNI PRIORITA*VZEPRIT SE ,  UDELAT JINAK. KDO RADI. .JAK PROC .A KTERE VZORY PŘIJMOUT, KTERE ODMITNOUT, KAM NAMIRIT PREVYKANI  A SVUJ ROZVOJ. CO TVORIT A PODLE KOHO, CEHO CHUEN- TRECENA HRAVE, TVOŘIVÉ.