Jdi na obsah Jdi na menu
 


Info ke dni 7.12.

8. 12. 2016

Děkuji ti Mánik 8 za moudrost předků a dotyk Boží ruky. Děkuji, že do mě vložíš Božskou jiskru  víry  a naděje  zejména do mých opakujících se témat. Děkuji ti , že si rovzpomenu na to nejlepší a nejčistší, moje víry  Mojí a jeho prostřednictvím překonám překážky v přítomných okamžicích. Děkuji ti 8 tóne za vyrovnání energie a jejich hmotných projevů ve všech oblastech mého života, ve všech formách bytí, především v těle a duši. Děkuji , že tvé jak nahoře tak dole mi umožní radostně a úspěšně žít zemské s přítomností Boží, že tvoje jak vpravo  ... tak vlevo mi pomůže žít to mužské a ženské ve mě  a v mém párovém životě. 

Děkuji ti, že tvé vpředu a vzadu mi pomůže překonat tíhu minulosti. A  protože budoucnost závisí na přítomném okamžiku a mém přítomném...... projevu  pocitu pak já Simi IMIX 8 jsem skvělá, úžasná , báječná a všichni jsou ze mě nadšeni. Především já. Děkuji ti Merkure vládce každé středy za reformy mého života a mého myšlení. Děkuji , že neseš nové impulsy do mých vnímání reality. Děkuji ti Ketu -7 středečního dne za svobodu a odpoutání od názorů druhých a jejich norem a uvědomění si mého já, mé vlastní svobody , která se mi právě teď líbí a je mi v ní dobře. 

Díky za odolnost  k názorům druhých  a díky za toleranci k nim. Děkuji ti středo se všemi tvými kódy 7.12.2016 -19-10 a Mánik 8, že mě vymrštíš do štěstí jaké neznám...... jaké přesahuje mé představy, že poznám lásku jakou jsem si v nejlepších chvílích ani nedovedla vysnít, že mi přinese hladký průchod událostmi, hravost a vědomí individuality . Děkuji, že i přes zátěž nesoustředění 7/10 dosáhnu pravého čistého vítězství čísla 10 a tím se připravím na rok 2017 - 10 osmý ton a 1 jsou nejvyšší síla úspěchu. Osud dne umožní nejen dotažení do konce, ale rozsetí semen a záře úspěchu 13-10 někdo to ale může zvorat a tomu poděkujeme , že to odžívá za nás..