Jdi na obsah Jdi na menu
 


Info ke dni 6.12.

7. 12. 2016

Cimi do služby  dáme převozníku vše , co potřebujeme transformovat z temnot do světla. Smrt.... znovuzrození , vnitřní podvědomí vyjde ven. 7 tón dodává energii. Tankujeme a cimi veze. 

Děkuji ti Venuše dnešního dne, že mě prostupuješ, léčíš mě a tvoříš svými pozitivnímy aspekty . Děkuji za domov , rodinu a lásku., multidimensionální sexualitu a monádickou lásku ( monáda kompletní doplnění muž- žena). Děkuji, že mě provázíš na cestě k těmto cílům, děkuji za umění odpočívat a umět si dát pauzu.... jen tak ležet... být... rozjímat číst....jíst....hladit....mazlit se.... vařit...radostně uklidit, zlehka a ledabyle, pro ryzí radost z práce na domově . Děkuji ti, že s tvou pomocí  více a lépe pečuji o tělo, dechem ,vodou jídlem, pohybem, že tvořím krásné tělo, které miluji a je milováno. Ty čistá Venuše 6 veď mě ke svobodě mého Já. Konec otroctví povinnostem, život je radost a láska.

Děkuji ti Marsi vládce každého úterý za sílu, zodpovědnost, disciplínu tam, kde má být . Dík za rychlou efektivní práci, jasný záměr a dotažení . Dík , že mi pomáháš  změnit směr, když se mění podmínky . Dík za odvahu v citech  a přímém vyjádření. Prostup mě a veď mě , tvoř mým prostřednictvím. Děkuji ti Venuše  a Marsi dne 6.12 za proměnu mého života , kdy vím kdy konat, kdy stát, kdy dát, kdy přijmout, kdy epandovat , kdy se nořit do nitra Jak jste protichůdní, oba tvoříte krásné tělo  a city,  lásku! Provázejte mě , buďte mou denní součástí. Děkuji ti za vedení a sjednocení s vaší ryzí podstatou prospěšně vyjádřenou.