Jdi na obsah Jdi na menu
 


Info ke dni 28.11.

28. 11. 2016

Info ke dni – 28.11.

Dáme ještě sílu srdci Caban a úkol 11 tónu - vlákna závislosti (tráva, cigára, alkohol, jídlo, vzhled , uklizeno ) vše se rozpadá, rozpouští a celý okruh nervových následností vedoucí od vnějšího spouštěče, který je zachycen.Receptor mizí a spouští následnosti , tento okruh se rozpadá a uvolňuje místo v energetice člověka  novému konání a cítění.Spouštěč může zůstat stejný....  smutek, zvyk oddechu, bolest, setkání s někým ......... Senzory vyhodnotí jinak - následnosti v těle  jiné.... směřující ke zdraví a pohodě  a posunu na vyšší vývojový stupeň. Jdeme na to!

Pondělí Etznab, nože , meč, sopka , obsidián, vyvření, pohled do zrdcadla  naváže na dnešní.

Přepojení , vypojení závislostí a omezujících zvyků. Zbylé zpetně nazrdcadlí naše chyby a současně umožní vhled a zrdcadlit nové. 12. tón je krystalizace v dualitě,  čili vjem obou stran mince  a ujasnění názorů. Krystalizace znamená i vyplavení starého a nové jádro čisté zkoncentrovaní názoru . Nasměřujeme opět na závislosti aj. Uvědomte si  proč to dělám, zda to ještě chci dělat . Zda mám sílu , vůli, odvahu to dělat jinak a hlavně proč to chci jinak. Motivace je nejdůležitější. Objednávám novou motivaci pro všechny . Tu, která skutečně zařídí nové priority. Nové životní hodnoty, .zaměří  na mít se lépe většina. Motivaci má už málokdo skutečnou, má li nějaké životní hodnoty  a priority  podléhají vesměs kolektivním vzorcům a nejsou ve sprospěch individua , zejména individua s otevřeným vědomím.

Rekapitulujeme zítra  v pondělí. Jaký máte záměr - motivaci-hodnoty a protihodnoty? Podle koho je máte ? Pokud totiž něco z toho není v souladu s pravou podstatou, ale vyvolané přijatelností, oblíbeností, potřebou zavděčit se , začlenit se,  pak  nemůžeme mít úspěch .12. tón a Etznab  tne do živého. Jak to mám se záměrem, motivací, hodnotami a prioritami? Mám záměr  cvičit , motivaci zhubnout? Životní hodnota je rodina  a priorita je mít uklizeno, pak se prostě na cvičení nedostane a otravně více či méně se bude  uklízet, aby to vypadalo jako super rodina  a ta na tom stejně nestojí. Naopak šťastná zacvičená zhublejší žena je spokojená a vytváří domov, rodinu svým zaměřením má větší kondici na rychlejší zvládnutí toho úklidu.

 

Průběh po terapiích

Klient si  myslí, že  začne na dva týdny myslet a konat jinak, že napraví škody , které způsobil, že napraví zhmotnující se myšlneky a pocity vytvařené roky. Pokud změna postoje naváže na terapii, a učastník terapie skutečně začne myslet a konat jinak, pak je velká šance, že se události rychle změní ve prospěch žadatele. jenže při této přestavbě dochází k tomu, že setrvačností dobíhá zhmotnování dřívějších pocitů,myšlenek a prohlášení. toto zhmotnování vrámci setrvačnosti může žadatel považovat za reálný přítomný projev a může vytvořit nové sebe a situaci poškozující prohlášení, nebo činy.

 

Závislost na cukru

Závislost na cukru je dána absencí lásky  v dětství nebo jinými přístupovými kódy rodičů a dětí, kdy rodiče  dávají lásku a péči  nějaké frekvence  a množství a děti to potřebují jinak, neboť jsou jiná generace. Uvědomte si to a požádejte o tvorbu komunikačních a energetických  můstků, překladačů řeči mezi mužem a ženou . Transformátor energie lásky  mezi lidmi  v rámci vývojového stupně . Někdo vás může milovat na maximum jeho úrovně velmi oddaně , ale vy jste jinde  a nerozumíte tomu , necítíte to,  nebo pozor dokonce jeho lásku a pozornost odmítáte  nebo se vám jeví nízká.

Pýcha to zahraje hned , pohrdáte tím člověkem pro něco....a on má kus frekvence jedinečné a krásné právě pro vás , jen na nízké frekvenci. Vaše základna 1. čakra  má nejnižší frekvence , vaše dětství má nižší frekvenci  obvykle než máte teď... a tam máte v čase a prostoru blok.Může  přijít dar v podobě nízkofrekvenčního člověka , který tu přízeň, podporu, zájem, lásku vyšle, vše nám náleží, vše je přijatelné.

 

 

Channeling 28.3.2016, Channel: Edita Lemiana Santiago

 

Procházíte skrze dny znovuzrození, kdy již velmi rychle a efektivně má dojít k odpojení všech, kteří nejsou v souladu s vaší cestou a pouze vám brání naplnit vaše poslání a naplnit vaše nové láskyplné vztahy na všech úrovních. Tím, že stále lpíte na přesvědčení, že soucit a pochopení druhých je bezpodmínečná láska, dostáváte se stále do opakujících se situací a dramat, které vás učí, že i láska znamená přijmout cestu druhého a pochopit, že vy již na této cestě nehrajete žádnou roli a že vaše role zde skončila jednou provždy. Ve vašem vnímání je třeba uvolnit a přepsat všechna přesvědčení, po celé časoprostorové ose, které vás stále nenechají být již pouhým pozorovatelem cesty druhých a ukončit s nimi jakékoliv spojení na úrovni karmické, mentální, emoční a fyzické. Tímto uvědoměním dáváte žádost Karmické radě, aby dané osoby byly přesměrovány z vaší cesty a s vděčností za jejich přítomnost, učební materiál a společný růst je můžete na věky věků odevzdat do proudu jejich vlastní cesty.

Toto je nyní svobodná volba každého z vás. Již tu nejste proto, abyste nosili karmické zatížení předků, bývalých partnerů, rodičů, dospělých dětí, sourozenců, přátel či kohokoliv, za koho jste převzali zodpovědnost v minulosti.

- My jsme Strážci karmy a převaděči do kristovského vědomí planety Země -

Prohlášení:  Žádám Karmickou radu o uvolnění a přepis všech přesvědčení, po celé časoprostorové ose, která mi brání se odpojit od všech, kteří nerezonují s mojí cestou duše a ovlivňují omezujícím způsobem a neláskyplně mé vlastní sebenaplnění. Tímto odevzdávám všechna tato spojení do Světla Karmické rady, pod jejich vedením a ochranou následuji vnitřní vedení a dělám jednotlivé kroky pro veškeré odpojení se i na poslední fyzické úrovni.