Jdi na obsah Jdi na menu
 


Info ke dni 28.10.

30. 10. 2016

 V pátek 28.10 máník 7 , tankujeme energii k uskutečnění záměru a dotek Boží ruky-  aktivuje prospěšnou paměť předků. Úkol- zvýšt- uzpůsobit-vibrace hmotných těl tak, aby vnímali duši, aby naslouchaly  jejímu vedení. Aby těla byla v  v souladu s duší a plánem duše.,  jsou vesměs očitěné a zbavené karmy. Lpění duše jde myšlenkou a většinou šmahem , jenže těla drží vzorce a tělo  pak  nemá efekt v posunu přes stará zranění. Mánik se musí (prosím) dotknout  těl tak, aby nešla proti plánu duše, osudu a největšímu dobru těla sebe. Těol si samo přes blok neuvědomí a je pak zdrojem frekvence ,která brání projevu realizace úspěchu  v něčemn. Naši hodní a moudří předci věděli jak komunikovat s duší a nechat se vést. Kdysi jsme šířily pro lásku sdílení vysíláme na někoho .

 

Současně požádáme zemi 2  za sílu proměny hmoty ve smyslu odpuštění všem a sobě a Saturna 8, vládce rovnováhy a spravedlnosti, soudce  , aby nás zbavil trestu a vin  a aby smazal viny, které  vysíláme na někoho a tím se blokujeme . Vše je odpuštěno námi.  Je 20 (2a8a1a0a1a6 je 20)

Pátek 28.10 , (10) říjen součet dne je 20(2 a 8 a 1 a 0 a 2 a 0 a.1 a 6 je 20). Tři nuly trojnásobný kvantový skok!!! Mistrovské číslo na Boha  s mánik 7 je teda den!!!! Mánici aj. pročištěte archetypy řeckého a jiného božstva např. Afrodita proklela Psyché aj.... a akivovala mstu. Navázala na lásku a krásu , na princip

karmy!!!

 

Tou částí mého Božského Já, kterou sdílím s Afroditou odvolávám msty, zášti, závisti a osvobozuji krásu a lásku.

Tou částí mého božského Já, kterou sdílím s Psyché odpouštím Afroditě a všem. Já Simi odpouštím Héře, Afroditě aj., které našeptávaly, proklely, aktivovaly mstu, mařily lásku apod.

Odppuštím archetypu Erose , že měl masku a tajil před ženou prvou tvář!

Opouštím všem, kdo nosí masky!!

 

 

 

Pýcha , nadřazenost 10/2016

MVDr. Simona Mullerová

Korekce Monika Simanovičová

Říjen 2016

 

Dotaz na úspěch v práci- Ti lidé vám , ale zajišťují život na Zemi a všude neboť kdyby byli všichni právníci kdo umyje wc? S ochotou dělat tyto úkony souvisí s mírou vzdělání a sebeuvědoměním  a navíc je to proces evoluce, vyyšší a nižší. Když vás nebudou nižší akceptovat , neuklidí vám hospodyně dobře, kuchař uvaří špatně.Vzájemně tu jsme a máme  tu význam a akceptace je nutná. přičemž vyšší učí nižší a je to morální povinnost a je to i ve vlastním zájmu. Plná úcta a aceptace uklizečky, kopáče neboť oni pracují pro nás  a my pak zas nějak pracujeme pro ně. Všichni jsme něčím spojeni a proto oni jsou nedílnou součástí našeho prostředí a my jejich.

 

Efekt v práci se nemůže dostavit , když chybí tolerance, respekt a úcta k jiným sociálním a mentálním vrstavám, neboť nás všechny živí síť, řetezec všech postavení , vzdělání a filosofie. Vyčlenit jen určitou skupinu , která má být našimi klienty nebo našimi podřízenými je těžké, tím se omezuje působení pro koho pracovat a kdo nás bude živit. Tím, co vysíláme pokud někým pohrdáme , odmítáme, tím se sami  stavíme do role být odmítáni zas někým vyšším a lepším. Jenže my sami chceme růst a být výš  a lepší a k tomu potřebujeme vzory.

 

Ti nižší jsou vzorem jak pocítit velký vděk a úctu k nim!!! Že to žijí za nás v rámci celistvosti a vděk a úctu k nim, že už to mám jinak. Současně jsou nižší, kteří dělají poctivě  svou práci a ti by měli být vyneseni. Otázka také je, co je vyšší a nižší práce a funkce. Obecně se doktoři řadí mezi vyšší sociální třídu vzděláním a majetkem, přesro jsou  mezi nimi lidé povahou nízcí a chudí prožitky a uvědoměním. Zatím co mezi kuchařkami , kopači aj. najdete mnohé , kteří jsou bohatší a čistší než doktoři. Ti vyšší nás motivují ke studiu a postoji a ukazují stejně tak , jak  ti méně vzdělaní- řekněme hloupí.

 

Někdy zas dělají práci, kterou doktor udělat nemůže , neumí a nechce. Pyšní lidé si zaslouží politování a vlastně vaše povaha je pýcha, když máte problém s takovými lidmi. Právě vy se nadřazujete a neakceptujete jiné sociální a inteligenční a zvykové vrstvy a tak máme krásně nastavené zrcadlo  a šanci na sebereflexi.