Jdi na obsah Jdi na menu
 


Info ke dni 21.9.2015

21. 9. 2015

Info ke dni 21.9.2015

Vystavila Lenka Sýkorova, Posvátný Maysky kalendar , 21.9.2015- dalsi čtete na webových strankach

Zdravím, jsem Kan 7. Dnes bychom se chtěli ponořit hlouběji do studia lidské mysli. V mozku jsou receptory, které se spojují a vytváří kódy přesvědčení. Chcete-li změnit kódy přesvědčení, musíte také změnit plán, úmysl a chování s nimi spojené. To je také jeden z důvodů, proč lékaři navrhují pacientům rozbít vzorce stravovacích návyků spojených s obezitou.

--

 
Poznamenejte si na určitých místech každodenní připomínky změny chování. Uveďte jasný záměr chování, nejlépe, když se budete dívat v zrcadle do očí. Buďte při tomto prohlášení silní a rozhodní. Pak žijte svůj život, jako kdybyste chování již změnili.
 
Buďte si vědomi pastí, které by vás mohly uvěznit ve starých myšlenkách. Najděte odvahu říci NE při pokušení pádu zpět do staré rutiny. Žijte svůj život způsobem, který zvyšuje vaše volby. Věnujte pozornost bočním cestám, které jsou stále přítomné s možností znovu vás nachytat.
 
Možná budete muset změnit své přátele, přesunout se na jiné místo nebo udělat nějaké velmi radikální život měnící rozhodnutí. Udržujte zaměření, aniž byste upadli do pocitů „ běda mně “ . Buďte hrdí na svou volbu a stůjte pevně tváří v tvář nepřízni osudu. Rekultivujte svůj život a pracujte na cestě k míru, Lásce a laskavosti. Kdo může za to, že jste tam, kde jste?