Jdi na obsah Jdi na menu
 


Info ke dni 16.11.

17. 11. 2016

středa Cimi 13 je nádherný den posunu z temnoty do světla. Vymrštrění 13 tonem o stupně výš . Den síly , silou Merkura vládce středy  den 16- čili Fi což už znáte co je součet čísel dne. 18 je nádherné číslo, završení s obsahem štěstí, osudu, domova a nové rovnováhy. Pro málo probuzené  den těžký. Pro více probuzené nádherně silný transformační den. 

Ve čtvrtek začíná další trecena Manik- opět iniciační den. Doplňujte, měňte, přepisujte mapu. Teď už víte , co chcete jinak od 22.10. Novén 4 pilíře přes Mánik paměť předků, pozitiva předků, a dotyk Boží ruky.Jemná tvarující trecena .Ve čtvrtek státní svátek, máme tedy čas na tvoření nového magnetismu- poučení z předchozích 26 ti dnů. Náš tým jede do Tater a bude v síle a čistotě hor tvořit odtamtud. Kdo bude chtít ráno na rozcvičku  s námi nebo na túru nebo do Vrbov termálu může.  Budeme tvořit novou mapu pro Mánika, mapu Božského záměru. 

Návrat k čistotě, lásce a úmyslu těch předků, které nepamatujeme...... , kteří to měli jinak. Ať se vůle Boží a vůle ducha a duše uskutečňuje skrz tělo. Přijetí změn, proměn, změna záměru- proměn, změna motivace, hodnot  a priorit v naše největší dobro i proti přítomnému aktuálnímu přesvědčení. Pokud toto přesvědčení není v souladu s našim růstem , poznáním, láskou ,úspěchem a samozřejmě zdravím.Cimi má měšec, pytel kam dáváte odpad minulosti. dejte tam své dluhy a to, co patří někomu jinému a nechte Cimi ať to rozpustí ve vodě, ať vás provede stínem minulosti a přítomnosti a převeze z dob zátěže karmy, z dob vlády bludu a chybných kódů...... přesvědčení .... do světla a prozření. Bude dobré nějaký měšec třeba nafukovací balonek odhodit,  odložit.