Jdi na obsah Jdi na menu
 


info ke dni 15.8.2016

15. 8. 2016

info ke dni 15.8.2016

MVDr.Simona Mullerová

Ben 11 . 15.8.2016 - 11 ton neutralni ocistne sily vyplavuje odpad na nahromadeny v teto trecene, ale soucasne odpad zivotni. karma byla vyssimi silami z velke casti vymazana v nehmotnych sferach.duse ,ktera pod vlivem karmy a planu duse pred pocetim,zapisovala od poceti programy a karmicke vzorce do tela. Tyto karmicke vzorce nas privadely do udalosti,ktere nasledne umoznovaly karmu odzit,pochpit,projit povinnymi osudovymi uzly,ale bohuzel vlivem nedostatku informaci v telech vznikly primarni pribehy.Vim,ze to pisu,porad dokola.porad to lide nechapou a k dukladne ociste je potreba porozumet principu.
Minimum karmy zustalo v nehmotnych sferach,a tato karma potrbuje cas k restrukturalizaci,rozkladu. Pokud je myslenkovym procesem lidi zachycena,zpomali se ,nebo znemozni jeho odchod.Neni dobre se stale hrabat v tom,co jsme udelaly v minulosti tohoto zivota,nebo jinych zivitu.Potreba ale je si aspon jednou opravdove uvedomit,ze jsme neco udelali a za to neseme nasledky.Dobre, i spatne a s timto pracovat. Hmota predmetů,tel ma hustotu, frekvenci, ktera jeste neni ocistena od jakekoli karmy. proto se ve sperku... v kamenu, v jatrech, kostech udrzuji vzorce.
zapsane nejakou dusi a upevnene naslednym myslenim tela a vlivu prostredi. Vedoma zadost o vycisteni jakekoli hmoty usnadni proces zmeny. Nejen 11ton,ale kdykoliv cokoli pouzijte na to, abyste ze sebe dostali omezeni ve zdravi, stesti, lasce a prosperite. Stare zakony se meni,ale nejde smahem vycistit,prekodovat cele lidstvo.proces je rozlozeny,na vrstvy, pricemt ten,kdo chce a dela aktivni kroky,je mezi prvnimi.popreni ,ze v sobe mame karmu,primarni pribeh,znemozni prechod na vyssi formy byti.v ramci duality budeme neustale konfrontovani s dobrymi i spatnymi udalostmi,nabidkami.
karmu pritomnosti si vytvarime kazdodennim myslenim a konanim a tato karma v dualitnim svete ma vychovny vyznam a je spravne. Zalzu,bude mi zalhano, nekomu pomohu,bude mi pomozeno.

Když jsme se narodili , měli jsme karmu. Duše  ji zapsala do těla. Příčina-  karma vyvolá následek- vznik primárního příběhu ( poškození, kterému nerozumíme). Zakotvíme ho a vyzařujeme ho pak celý život a pořád dokola ho žijeme. Například deficit důležitosti, domněnka, že jsem hloupý , neschopnost žít v páru aj... Primární příběh se stává příčinou karmy tohoto života, protože přítomné okamžiky vyhodnocujeme přes blok a děláme chybné východiska. Podle pramenu karma už není, je to možné, ale jsou stále primární příběhy těl, které nám brání v lásce, zdraví , radosti., prosperitě aj.

Dožití karmy minulosti bylo podmíněno kódem, jména a data jsou "souřednice" porodu , které nás  celoživotně určují. Byly dané pro splnění karmy pro a proti na odžití a zvládnutí. Kdyby z toho nevznikl primární příběh je vše v pořádku. Primární příběh je daný a utvrzený negativnímy aspekty souřadnic osoby a doby! Když ty souřadnice  posuneme budeme kódovaní jinak a nebudeme žít pořád scénář z data narození ve spojení se jménem. Počítačová technika má obrovský dosah, monitoruje "vše", natož síly pomáhající Zemi v lásce a uzdravení. Poproste je o zrušení primárního příběhu, anebo změnu souřadnic.

Můj dnešní channeling 14.8. je velmi podobný textu Lenky posvátný mayský- přečtěte si. Člověk s probuzeným vědomím ví, že je  karma a ví, je primární příběh. Kdo sleduje energetické pole v evoluci ví, co na nás působí. Bohužerl hmotná těla podle fyzikálních  a starých  karmických zákonů drží příliš dlouho zvyky, paměti, primární příběh. Tisíciletý deficit lásky a sdílení oslabí schopnost vnímat, používat lásku ( jakoukoliv).I když víme co a jak funguje, i když se snažíme to změnit dennímy kroky, pořád to žijeme, pořád nás to omezuje a sráží.

Z energetických forem má nejlepší přístup k tělu  duše. Mluvte s duší o přáních, potřebách. Duše pohne tělem, nejlépe pak Anděl, Archanděl a další síly. Víte , že stoupat  letadlem  musíte v respektu ke hmotě, abyste přesun přežili. Totéž je s energií, někdo poletí raketou  ( má li výcvik jako kosmonaut), někdo stíhačkou, jiný helikoptérou. My můžeme požádat Vyšší Síly. My víme, potřebujeme pohnout  s hmotou  prostředí a těla na vyšší úroveň. Hned , kam se podívám  motají se lidé v kruhu, v plochých spirálách..

Ti s otevřeným vědomím právě také musí ven. Lenka píše o mistrovském sezení. Pojďme do toho, posvátný Mayský 14.8.  Máme tady masy neprobuzených , kteří nemají možnost přes své vzdělání, výchovu,  pochopit o co jde. Oni jsou naše prostředí rodiče, partneři, potřebujeme pomoci jim, aby nežili ve svých utrpeních, křivdách, prázdnotě. Nepochopili ani naše slova, ale věřím , že Vyšší formy Bytí dnes a jindy jim pomohou vytvořit v těle cestu porozumění, že sníží jejich míru bolesti, křivdy , zrady,ponížení. Je proti zákonu karmy odebrat někomu blok bez pohovoru a vysvětlení příčiny.

Tím se zátěž přenese na jiný orgán člověka, léčitele. Ale poprosme dnes o svolení, udělejme globální zásah s čistým úmyslem. Odpusťme sobě, všem... Pošleme energii lásky, porozumění, úlevy, DŮLEŽITOSTI ,všem. Když bude  naše prosba  upřímná a krok dočasný věřím, že půjde o čistou pomoc lidem. Už je tolik odtrpěno! Můj názor je, že energie lásky se dost lidí bojí anebo ji pozná. Já začnu důležitostí, pošlu důležitost, pozornost všem. Po tom touží každý ( po lásce ze strachu netouží tolik lidí, zatím).  Udělejte to prosím každý po svém, s čistým úmyslem......jednotlivcům , skupinám.. Pokud to tak cítíte jako správně a požádejte Mistry Energie , duše , Entity světla o plnou podporu a účast. Děkuji