Jdi na obsah Jdi na menu
 


Info ke dni 11.11.

13. 11. 2016

Téma k ahau 7, předáme Ahau  - ukončení lásek a sexuality v rodině krve ve smyslu švagr - svagrová. Mnoho lidí má lásku k sourozenci svého partnera  a žije ji přes vedlejší osobu. Opět nemůže dojít k naplnění k uskutečnění. S Ahau 7 skončíme tyhle pochybné energie  a dáme téma k dispozici lásce jako síle a Ahau 7, silám dobra ... své k svému.... TEĎ.

 

Láska je nejsilnější uzdravující síla. Silou lásky se vyplaví staré věci spolu s Ahau,  jenže vy je v tu chvíli  pocítíte jak ten smutek, nenávist jdou ven. Hlavně si uvědomte, že jsou to vaše staré nedožité pocity ,nikoliv přítomná realita  - reakce na situaci teď . Je to jen odpařování . TEĎ povoláváme lásku a necháme ji tvořit . Povoláváme Ahau a necháme  ho pálit, tvořit a svítit a jsme v rezonanci se 7 tonem a přijímáme tvůrčí energii.

 

Ať veškeré újmy a zátěže na planetě a jejích obyvatelích vzniklé chybou v matrixu , v síti... odejdou dnes portálem.

7. tonem nabíjení , odpálení bloků, zbytečných překážek. Léčení , hojení, návrat k právé dualitě, zkoušky , překážky, ztráty , smutky vedoucí k moudrosti a vylepšení jsou vítány- jsou li vyváženy svými pozitivnímy aspekty.

11.11. 2016

ZITRA.ZAHAJUJEME DALSI CYKLUS. SOBE A VSEM.S UZASNOU SILOU ZAMERU A ÚSPĚCHŮ 8.TÓNŮ! VOLAM TE SILO IMIX  8 A PROSIM O TRANFORMACI MYCH(A VŠECH)  SKRYTYCH ZRANENI, KTERE BRZDI ŠŤASTNÉ PROJEVENE PRAVE SEBEUVEDOMENI. NAUC ME DOVOLIT SI ŠTĚSTÍ  A USPECH  VE VSECH OBLASTECH MEHO ZIVOTA.PRIROZENE SI TO DOVOLIT. DEKUJI.                       

8.tónem vyrovani. NAHORE DOLE VPRAVO VLEVO VEPREDU VZADU. .SVE KE SVEMU DO PRAVE ROVNOVAHY. .SNIZIT PREMIRU, SNIZIT NEDOSTATEK, ZVYSIT TVORIVOU BLAZENOSTI  A BLAŽENÉ TVORENI.A KLIDNE SPOCINUTI.  VYROVNANI PRÁCE A ODPOCINKU. MUZE A ZENY. ZIVOTA A SMRTI.VSE NA VYSSI A SIRSI UROVEN VNIMANI, PROCITENI.