Jdi na obsah Jdi na menu
 


Info ke dni 11.11. 2017

12. 11. 2017

 

SOBOTA 11. 11. 2017, den nesoucí nesoustredeni, prestreleni. Pozor na alkohol a podceneni radostneniych aktivit. Vše v malém prospiva nebo aspoň neškodí. Jediný sobotní saturn asi neudrži pořádek a kázen proti 1111. Zaměříme se na osud dne 5 REFORMA. REFORMA STARÉHO ZÁKONA 8 SATURNA A POUŽÍVÁME SLUNCE 4X 1 A A LÁSKU, TA VÍME SATURNOVO VĚZENÍ ŽÁREM LÁSKY, STESTIM, HROU. CIMI PŘEVAZI Z TEMNOTY DO SVĚTLÁ. SPOJKA ŽIVOTA A SMRTI. V ROCE FENIXE =LETOS V NÁS DENNĚ NĚCO UMÍRÁ A RODÍ SE. PROTOŽE DEN PATŘÍ ZÁKONŮ, PAK CIMI UZAVÍRÁ JEDNU ETAPU SMRTI STARÉHO. DEVÁTÝ TON JE POROD, ŽENA .ZAMERENI. TAKŽE NA SOBOTU PŘICHÁZÍ VÍCERO SMRTI  a konců. Proměna života. Koloběh. Evoluce.

POKUD CHCETE VÍT VŠE POD KONTROLOU, ZTRÁCÍTE MOŽNOST VÝVOJE. PROTOŽE VAŠE PŘÍTOMNÉ ZNALOSTI A MOŽNOSTI BUDOU ZA MINUTU STARÉ A BRZDÍCI. TÍM BERETE TĚLU, DUŠÍ, OSUDU AJ PROSTOR PRO TVORENI, POSUN, ZMĚNU ATD..

TRECENA = OBDOBÍ ETZNAB OD DNES PROJEVUJE VE HMOTĚ  - REALITE TO, CO JSME OBJEDNALI PRVNÍ 4 DNY. ZRCADLO, ODRAZ =ETZNAB ZNAMENÁ I UVĚDOMIT SI, CO NÁM. HRAJÍ.. ZRCADLÍ DRUZÍ. JE TO. ŠÉF NEBO RODIČ? JE TO AVERZE NA PŘÍTELKYNI NEBO NA OTCE, NA. TU ČÁST, KTEROU MA PODOBNOU S NIM.. CO. SI. MÁM VYŘEŠIT?

 

TUKOVA TKÁŇ JE ARCHIV. OBALI, ZAPOUZDRI MENTÁLNÍ, EMOČNÍ, LÉKOVÉ AJ ODPADY, ČÁSTICE. BOHUŽEL JE ZDROJEM HORMONŮ A TVOŘÍ ČÁST MAGNETICKÉHO POLE ČLOVĚKA, TAKŽE ZÁSADNĚ OVLIVŇUJE POCITY A MYŠLENKY, JAK ČLOVĚK VNÍMÁ REALITU. A SOUČASNĚ PŘITAHUJE DO ŽIVOTA DEJE

Odpovídající OBSAHU TKÁNĚ. POHYB, CITRON, JOALIS LIPODREN, LIPOSLIM, METABEX, METABOL DETOXIKUJI TUK TKÁŇ UVNITŘ A VNĚ. NEŽ PRACOVANA TÉMATA SE DOSTANOU DO VEDOMI. možnost je 1)přehodnotit připustit 2)jist nebo pít alkohol =tvorba další obranné tukové vrsrvy

3)propadnout depce, že to je ZASE TADY 4)JIT BĚHAT, CVIČIT. PÍT VODU A DÝCHAt a co nejrychleji to odolávat s vědomím, že pocit patří minulosti a uznat ho a jít dál JINAK. (NEVÍTE JAK. NEVADÍ. HLAVNĚ JAKKOLIV JINAK NEŽ DOPOSUD. nevíte, co. Udělat.,ale nedělejte to, co doposud

 

Prvně BYLA DUSE A JEJÍ DOHODY, ZÁVAZKY PŘED INKARNACI. VYBRALA RODIČE, GENY PRO SVÉ TĚLO. 9 MĚSÍCŮ PSALA. DO TELA. PLAN A ZÁVAZKY. PAK JSME TO ŽILI. JENŽE NEPOCHOPILI A VYTVOŘILI ZÁTĚŽ, BLUDNÝ KRUH, PROGRAM, NEMOC (RAKOVINU, ALKOHOLIMUS, OBEZITU AJ). ZMĚNA MYŠLENÍ. POCITU, PŘED VŠÍM POCITU =CHEMIE =ENERGIE ZMĚNÍ VYJÁDŘENÍ GENŮ, TÍM SE ZAČNE TĚLO UZDRAVIVAT A SOUČASNĚ PŘESTANE PŘITAHOVAT DO ŽIVOTA UDÁLOSTI U5VRZUJICI BLOK, BLUDNÝ KRUH. NEMOC. JEDNO PODPORUJE DRUHÉ SPRÁVNĚ I ŠPATNĚ. PROTO POTŘEBUJEME VEDOME. MYŠLENÍ. CITENI. A PODPORU PROSTŘEDÍ VNITŘNÍHO GENY CHEMIE. A VNĚJŠÍHO.. LIDI.. PŘÍRODU.. JÍDLO..

 

 

 VĚTŠINU DOSAVADNÍHO ŽIVOTA JSME TRÁVILI HOJENIM RAN OD RODIČŮ, VŠE VEDLO KE VZEPŘÍT SE RODIČŮM A ZÍSKAT JEJICH LÁSKU A OCENĚNÍ, RODIČE NÁM HRÁLI ŠÉFOVÉ, PARTNEŘI, KOLEGOVE, KAMARÁDI, PSI.. PROCES NEBYL NAPLNĚN, NIKDO NÁM NEDÁ PŘESNĚ TO, CO CHCEME OD. RODIČE...

 

A ani rodič sám NÁM NEDÁ V ČASE "B" TO, CO NÁM CHYBÍ Z ČASU "A". a tak si soustavne mgnetizujeme výzvy, dokud je nepochopomime. Hromadíme karmu přítomnosti tím, že  nechápeme, co přitahujeme do života, co. Nám. Ti. Lidé hrají. Nekonečný příběh, dokud neprijmeme existenci dětského tématu a neznáme pocity sebe jako dítěte. PŘEPIŠTE V SOBĚ PROBLÉMOVÉ UDÁLOSTI V TOM SMYSLU, ZE UZNÁTE VEŠKERÉ POCITY DÍTĚTE. VZTEKY. SAMOTU. LITOST. NEDULEZITOST.. A vložte do vzpomínky nový NAPRAVNY DEJ, co potřebuješ (Radusko.. Simonecko.. Pavliku.. Aby ses v té vzpomínce TAM cítila lépe? A vložte a. PROČ ITTE), TAKTO PROBÍHÁ KOMPLETIZACE ČLOVĚKA. ZCELOVANI. NA VRTÁ ZTRACENÝCH ČÁSTI SVÉHO JÁ A VÝMĚNA PRAVÉHO JÁ ZA JÁ POŠKOZENÉ.

 

PREPIS - TOUCASTI MEHO JA,KTEROU SDILIM S OTCEM , RIKAM SVEMU MALEMU JA DO PRIBEHU za otce a matku -napr patriku,ses sikovnejsi nez ja a ja se bojim,ze se budu citit trapne a selzu,kdyz me muj syn predci. proto te dusim  a ponizuju. ale vim,ze jsi talentovany a chytry .promin. fakt ziram,jake mas schopnosti,ktere nemam ja ..radecku, ses tak krasny a chlapecek  amas takovou silu, že se bojim,ze budes mit ego a budes obletovany zenami , ze sete ztratim ,kdyz budes mit vice pozornsoti od zen z venku nez od maminky.

Dohoda dusi pred uinkarnaci urcovala, co si tela daji pocitit ,az se duse inkarnuje.PROZITKY MELY VEST K POSILENI TEL A SPLANENI PLANU. I DUSE NEVEDELY, ZE TLAK PROSTREDI ZPUSOBI,ZE TELO DITETE BUDE POTLACENO,POSKOZENA.NASLEDKY NESEME DO TED. DOKUD SI TELO NEUVEDOMI PRINCIP TOHOTO STAREHO ZAKONA , NEVYMANIME SE Z KRUHU POTREBY DOPLNIT ,ZAHOJIT DESTKE TRAUMA.A BUDEME SI PRES KAZDEHO KOLEM RESIT SDVE RODICE A NEJBLIZSI.