Jdi na obsah Jdi na menu
 


Info ke dni - 8.9.2015

8. 9. 2015

Info ke dni - 8.9.2015

MVDr. Simona Mullerová

Vzhledem k dnům opeřeného hada a Fénixe ( transformace) žádá mnoho duší o očistu. Jsou to duše i dávno zemřelých  lidí. Prosím poproste Universum

o očištění, osvobození duší zemřelých účastníků Vaší karmy a pak i za republiku, zemi. Problém je v tom, že tyto duše vstupují  do vašich zvířat , Vás, dětí… a osoba posedlá jinou duší není pak v pohodě chová se jinak , má zdravotní problémy. Snadný přestup duší je daný vyšší frekvencí těl a přestup se děje přes stejné kódy ( vztek  nenávist, lakota….). Zatím jsem nezpozorovala přestup láskyplných duší. Můžete , ale požádat duši účastníka  karmu o pomoc i s láskou, důvěrou, přátelstvím, zdravím. Obecně nedoporučuji zkoušet přestup duší.

 

 

Dnes je 8. / staré struktury , formy, 9./ změna , obrat, zaměření.

Šíp do cíle, je potřeba , aby bylo jasné zaměření srdce do mozkových center. Nové synapse, je potřeba objednat u Pole Všech Možností a dovolit si nové spoje, nové cesty. Je období očisty duší, odpojování duší od karmy, závazku a podřízenosti se „více vyvinutým“ Entitám. Tyto Entity byly dříve  výš než hodně duší inkarnovaných na  zem a výš než těla . Stará pravidla  držela v podřízenosti duše  a těla.  Přenos závazků, jako nervová  následnost v mozku, zděděné vzorce chování. Sedmý tón dnešního dne čistí od závislosti na mínění skupiny, které vědomě či nevědomě podléháme.

 

Umožňuje nám přijmout se s odlišností, specifikou a nebrat své stíny nebo domnělé stíny, nedostatky  jako handy cup. Prostě to tak je,  jezevčík je trpasličí střední standard , hladko - hrubo  – dlouhosrstý…..člověk je malý , velký, chlupatý, hrubý …různý. Přecházíme z období  „být in“ do období  svobodného vyjádření sebe skrz názor, oblečení, auto, mobil, partnera. Je zatím málo Avatarů  v těle, které přijímají lidi v jejich různorodosti  jako rovnocenné. Dnes na tuto cestu nastoupí  mnoho dalších těl i duší. Srdce vyšle nové signály přijatelnosti sebe sama a druhého. Nepříjemnou částí období je zpochybňování , opakování problémových situací. Smysl je donutit nás nepodlehnout dřívějším vyhodnocením situace , ale postavit sek tomu jinak. Žít své osobní  štěstí, rodič

ať si rodič říká o chce , najít radost ve“ stromu“, přestože se partner neozval. Koupit si něco milého  ( dárek sobě, podpora oběživa, oběhu), přestože obchod partner nezaplatil…… prostě nepodlehnout dojmu, že to nefunguje. Jsme prozkušováni , zkoušky vypadají jako opravdové, zátěžové situace .

 

Víra , důvěra v Universum, Lásku, Pravdu…..nás povede skrz situaci k vítězství, aby mohla duše posunout tělo, musíme zvýšit pozitivní frekvenci hmotného těla. Požádáme …. zvyšuji pozitivní frekvenci těla, dovoluji čisté duši  a duchu se vyvíjet , vést mé tělo. Poproste za druhé , upřímná prosba .. Den začal 8. boříme staré struktury … přes 9. úterý a 9 měsíce, jasné zaměření , city vůle, odvaha s Hadem a Fénixem , vše staré pryč a znovuzrození . Záměr dne  je svoboda , 7. tón Mayu osud dne , silný úžasný den.

 

 

Forma partnerství

Potkat karmického partnera znamená, že si máme něco vzájemně dožít , naučit se , povinná cesta. Do  roku 1969 byla většina vztahů nízkovibračních , spojení z náklonnosti , výhodnosti , povinnosti. 1970 začali karmické  vztahy , povinné dožití, učení, poznání. Karmické partnerství umožňuje prožít jen to, co karma nabízí. Je nutné nechat jen  dohrát to co potřebují partneři, pak je vhodné se rozejít a počkat na partnera duchovního, kde už žití nebude opakováním a používáním, ale i duchovním posunem vpřed. Průchod karmickými vztahy je nutný. Pokud ho špatně uchopíte , vytvoříte karmu přítomnosti , kterou zas musíte dožít, čímž si znemožňujete příchod partnera duchovního!! Nyní jsme v období aktivních rozpadů karmických vztahů, abychom se už mohli  otevřít  vztahům vyšší úrovně. Je zbytečné lepit staré vazby, střepy jsou štěstí a rozbití nízkovibračních  vztahů je Vaše štěstí. Dnešní den otevírá 3 oko, intuici  6 smysl!! Ciťte jak jste na tom ve Vašem vztahu. Je to model historický? socialistický? karmický? nebo už duchovní? Přichází pochyby , budete je žít .Evoluce vyvolává zkouškové pochyby…., když vývoj neprobíhá podle vašich představ, vymyslíte si pochyby, oddálíte správný průběh nebo i pochybami pokazíte. Rozum vyhodnotí neúspěch , jako utvrzení pochyb…motáme se v kruhu , tvoříme karmu přítomnosti..toto je to,co teď žijeme, zkoušky. I z karmického partnera se může stát partner duchovní, po splnění duchovních lekcí a prožitku.