Jdi na obsah Jdi na menu
 


Info dodatečně k akbal 3.12.

4. 12. 2016


Někdo z vás pozoruje,  už několik dní zhoršení , které kromě 30.11. Ahau 2 tónu je dané taky vzýváním čertů a mikulášů ( jde o čerty). Také se více pije , lidé uvolňují stres z vánoc, z financí, uzávěrky ke konci roku. Přetvářka v rámci rodinné pohody apod. To všechno je velký tlak, a ikdyž jsme na správné cestě, můžeme se zhoršit. Poprosíme a spojíme se se vzestupným proudem ... s dnešní energií Ik a 3 tónem, abychom vyčistili ČR v prostředí i lidech od stresu a od chybných doměnek, že vánoce jsou svátky klidu a míru, což znamená přetvařovat se a mít se jakoby rád i s tím, koho nesnáším. Také většinu z nás čekají povinné  rodinné návštěvy . Nastavíme to tak, aby se to nejlepší ze všech zúčastněných projevilo a spojilo na těchto návštěvách, a aby všechny přetvářky odešly i za cenu, že se pohádáme. Dovoluji sobě  a všem se hádat a zuřit i o vánocích . Dovoluji si žít ve mě prospěšných a podporujících vztazích. Falešné rodinné tradice pryč.

3.12 Akbal 4. - Byl jednou jeden krb a jmenoval se Akbal.Možná  byl taky nitro... rozhodně byl temný, protože byl uvnitř. Ale lidé si mysleli, že je temný , protože je špinavý. Používali ho jen  okrajově , spíš do něj odhazovali odpadky, které pak pomocí jater byly pálené.  Někkdy byl vyplaven proudem slz, ale většinou byl ticho schovaný uvnitř. Hořel, spíše doutnal, skomíral pod tíhou věcí, které tam lidé narvali v domění, že se tam všechno spálí....... zničí , aniž by se to venku projevilo.  Pak přišla evoluce  a řekla, že se krb musí vyčistit , zažehnout oheň a stát se zdrojem blahodárného tepla.... nitra. Od té doby spaluje Akbal to staré svinstvo, čoudí, krká, prdí, dýmí, vře a někdy objedná vodu a vyplaví to, co nejde shořet. Lidé už vědí, že nitro Akbal krb je základ klidu, harmonie, domova a už do něj dávají málo bordelu. Přemístili ho na viditelné místo 
3.12 .Akbal spolu se 4 tónem může správně pojatý vytvořit hezkýn domov, zázemí sobě sama , v sobě i vně. Druhým vypálením odpadu může změnit životní hodnoty - pilíře- priority .3 Jupiter rodinné štěstí, poaměť.přes 8 Saturna , Sobota -osud, rovnováha, , do Venuše  rodina, lýskas, se , umění.