Jdi na obsah Jdi na menu
 


Info a téma ke dnům

30. 10. 2016

Úkol k mayské první treceně  na odblok vzorcův těle. Duše uvězněná v těle  nevidí vše a tělo samo také ne. Stará zranění vyzařují programy našeho žití, zvedneme duši nad tělo, pusťte ji vysoko ať se očistí. Na nanosekundu prerušte spojení duše a těla , aby se narovnala vlákna , která chybí v matrixu. Jsou zkřížená, spletená. Duše v nadhledu vidí problémy těla. Řekněte ji vůj problém, vraťte duši do těla, povolejte mayské a čínské , planetární systém. Znova zvedněte a odpojte duši a opakujte proces. Dovolte instalaci nových programů a odinstalaci . Duše , která je zatížená  zemským nízkým nenapraví chybu, 

Další krok  rozšířit své vědomí  až k vědomí duše , stačí říct napojit informatiku , aby vědomí snáze poznalo, kdy jedná pod blokem.Duše potřebuje zvýšt frekvenci na pozitivní, vysokou, aby rozumělo duši a probíhalo spojení,  půjde to  ze země a nebe a pomocí sil. Duše se znova napojí, poškozené tělo reaguje na naši svobodnou vůli! To poznáte, když něco chcete, pro něco se rozhodnete a ono to nejde . Proč asi?  Protože někde je překážka, silnější program než je program svobodné vůle. Kde je? Duše jsou již hodně čisté, karma už mimo tělo není!! Víte, že nabourané auto funguje hůře.... jako tělo.Rány v důsledku karmy poškodily soulad těla a duše!! Poškodili nechat se vést duší, srdcem, vědomím.

Závazky jsou vesměs odžité , zbývají pouze povinné prožitky přímou nebo nepřímou účastí ( jsem bezdomovec, když ho pozoruji sdílím s ním , dík, že to za mě odžíváš ).Duše zatížená prostředím  nepozná vyšechny chyby a zblbne dlouhým pobytem v zátěžovém prostředí ( tělo, domov, území). Jak člověk žije jako loutka , program loutky je napojen  na egregora, lokálního vůdce, který má zájem ponechat lidi v nevědomí  a službě.  Člověk si pak myslí, že má  svobodu kouřit.........sázet ......, ale chce taky svobodu financí a tu nemá.


My probuzení máme také přání, rozhodnutí a oblasti, které nejdou prorazit . Toto bude mimo jiné téma kurzu 5.11. Proti vědomé a svobodné vůli pak  bojují bloky těl a lidé se nemohou domluvit. Blok vzniklý v době žití karmy  je pevný a pracuje jako program znemožňující vyjít z opakování nežádoucích a už pochopených událostí. S čistým úmyslem požádejte , aby se duše očistila a narovnala i u blízkých. V souladu s Boží vůlí ve prospěch všech s čistým úmyslem. Duše je jen zamotáná, pokřivená pobytem v těle s tvrdými nízkými vzorci.

Povoláme svého anděla strážného a požádáme ho o novou kalibraci mozku., odpovídající nejlepším aspektům evoluce teď. Důležité je chtít a dovolit si myšlení změnit na základě zákona. Jste opicce  ( kdo nezná najdete , jde o vědecký pokus) se to postupně naučí.Dnes vědomě víme se kterým, blokem si neporadí váš terapeut a nikdo další. Program způsobující překážku je tedy velmi vrstvený. 29.11 -2 den splněných přání den Saturna 8- sobota , den lamat. 8.8. ton rozšíří léčivou energii od solaru všude! Bloky v těle , vně , na všechny strany . Začínám už teď .Opakujte cvičení s duší a andělem a popužijte 8 ton. lamat je hvězda hojnosti . Objednáváme hojnost tam, kde není. Transformujeme hojnost toho, co překáží , hojnost tuků, dluhů, smutku. Vyměníme za hojnost lásky a krásy , aj.... Ať žije lamat 8!

8 Ton a Lamat 

každý 8 ton má své podfrekvence podle dalších zanemní, rozšiřujeme učení 8 tonů. Hvězda hojnosti se dotkne bodu štěstí v solaru a 89 ton rozšíří všude vyrovnávací energie , vymrštíme se výše nad sít nízkých vlastností a pocitů . 7 ton včera dal energii. vezmeme sebou nejbližší okolí , proto poteujeme více síly od božstev - inakranci schpných lidí považovaných za bohy . jejich geny, těla, nebo duše někde máme - čistota umyslu, očištění a osobobzení našich předků od pomluv a jiných karmických témat jako předehra. JUPITER je prý Zeus - řecko, řím. Kždý 8 ton rozmeetá své téma pravomoci, Manik - poselství předků , Oc  - rodinu, Imix - uspěch, nové začátky, Cauac - bouři vypalvuje a napplavuje amíchá zanáší k sobě co patří, odděluje bleskem rozbije shluk programu - viz min. zprávy. 
 
Lamat - 1 dá hodjnost magnetismus, magnetickou citovost. lamat 5 dá pozitivní vize a v hojnosti a nástroje k uskutečnění. start uspěchu. 

Rozbit 8 tonem emoce, zranění způsobená v karmě, která nás ovládají, vědomě a i nevědomě. programy vytvořené tělem v době karmy,, proramy , které  odolovají terapiim.

 
Uzly EMOCI, KTERE DRZIME UCHOVAVAJI V SOBE SCHEMA DOBY,KDY VZNIKLY. MYSLENI CHOVANI TEHDEJSI UROVNE PREDKU, PROSTŘEDÍ  A VRACI NAS.DO.STAREHONEBO JEJICH MYSLENI A KONANI. JDEM.NA.TO!
 
POD VLIVEM PROGRAMU MAME FREKVENCE JINE DOBY A JINEHO CLOVEKA, TAKZE.TEZKO NAVAZUJEME KONTAKT S.NEKYM TED A TADY. NECO.DRHNE VE VZTAHU, NEBOT NAZOR, POCIT DESITKY LET STARY SE TADY NEMA JAK SPOJIT.NEBO JIM NAVODITE VZPOMINKY NA.NECO.Z.DETSTVI A PŘEDKŮ A.TEN CLOVEK NA VAS ZAREAGUJE JAK V PUBERTĚ NA OTCE NAPŘÍKLAD. JSME SPOUSTECEM REAKCI V DRUHYCH. TED PREPRACUJEME NASE VYZAROVANI, ABYCHOM BYLI SPOUSTECEM DUVERY, LASKY,  RADOSTNEHO FINANČNÍHO OBĚHU, 
 

A VY PROBUZENI MUZI POSILTE DALSI MUZE,AT.MAJI SILU PROLOMIT BLOKY ZEN,AT.MAJI SILU A.OCHOTU POMOCI TEM.ZENAM S.JEJICH TEMATY, NA.KTERE ZENY SAMY A TERAPIE NESTACI. NEKTERE BLOKY VZNIKLY KARMOU A ZENY JSOU ZRANENE MUŽI. PROTO POTREBUJENE ASPON V HOMEOPATICKE DAVCE LECIT PODOBNE PODOBNYM, ASPO OSMY TON ROZNESE A VYROVNA VASI INFORMACI POMOCI. .A LAMAT UDELA HOJNOST TERAPIE A EMPATIEN JEDNIM LECIVYM FOTONEM POMOCT ZENAM TAM,KDE.ZENA ZENE NEPOMŮŽE! LEPSI JE PAR OPAKOVANYCH DAVEK, DEKUJi