Jdi na obsah Jdi na menu
 


Finance od 15.9.2015

15. 9. 2015

Finance  od 15.9.2015

MVDr. Simona Mullerová

Finance  od 15.9 začíná trecena zrcadla a měče, řezu. Existovala nějaká síť obchodu , lidem se různě dařilo ,podvádět bylo běžné. Málokdodo byl čistý, čestný hodně peněz šlo z alkoholu , drog , cigaret, heren.....špinavé peníze . Využívalo se lidské slabosti, pokušení ta síť stále existuje , je hodně duchovních , produchovnělých  otevřených lidí, přibývá poctivých , probuzených byznysmenů, jenže někde stagnují obchody . Tok peněz, probuzení , kteří myslí na dobro lidí jsou energeticky neslučitelní s těmi " lumpy" co bezohledně valí postaru, ztratily se energetická pojítka. Tito kvalitní pracují  v jiné síti (pr.O2 vodafone)....kiss hady ...impuls...jiné frekvence ,jiná síť . Můžete poslouchat jen jednu stanici z jednoho rádia., proto dlužníci nemohou platit , když jsou frekvenčně neslučitelní.proto nejde bílým uzavírat obchod s černým, potřebují mezistupeň, nkoho na cestě, čímž se zpomaluje uzavření obchodu , platby realizace dodávky.
Dnes začíná zvyšování frekvencí  " špinavých" peněz. Otevírají se kanály, pojítka, aby nízkovibrační špinavé prachy vyšly  výš a byly použity lépe pro lidi, zemi , aby se dostaly snadno k těm kdo potřebují. Spousta podnikatelů přešla na cestu světla, ale mají dluhy. Potřebují investovat a peníze se netočí. Takže 12 dní honem konejte , jednejte , vytáhněte peníze zespoda . Zvyšte jim vibrace , udělejte moc.Můžete , aby jste se spojily s dlužníky  apod.peníze "pekla "  a našeptávači budou uvolněni.Kontakty s nízkými , temnými umožní  uvolnit množinu peněz a dostat je do vyšších sfér , pak měč Etznab  přetne spojení vyšších a nižších , aby se nepokračovalo , neboť zisk z temných aktivit přivede jen nemoc , pád , stagnaci.

Jde tedy o převod peněz, využijte maximum 12 ti dnů. na získání svých peněz.

Kontaktujte každého kdo dluží , nebo může sponzorovat , koupit atd.... Ty peníze potřebují vysvobodit , očistit, aby plnily svá poslání , jde o vysvobození peněz, přerozdělení ne o podporu temné síle. Nastavuje se kompatibilita  bílých a černých . Šachová hra , společně bezpečně šachovnice , spol.hra.
Je období náprav  škod , chyb . Ten kdo Vám ublížil nespravedlivě  loni, předloni se s Vámi dostane do podobné situace , kterou může napravit , stejně tak Vy  dostáváte šanci napravit chybu z doby co je pryč. Zaktivujeme zápis pozitiv, sílu, výhru, radost , lásku párovost, týmovost. Klady si sice duše nese , ale na duši nepíše je! Klady jsou i dané čísly, jménem jako nástroje k odžití stinných zápisů. Zapsané dluhy!! finanční péče, lásky, když ale příjemce  odmítá , nejde dokončit  dluh , karmu . Příjemce to samozřejmě neví , záleží jak je otevřený  Cestě, darům , aby přijal od klienta  tringled mega velký.... aj. neočekávané dary, přízeň, obdiv.