Jdi na obsah Jdi na menu
 


DŮLEŽITÉ info ke dnům 7.9.2016

7. 9. 2016

DŮLEŽITÉ info ke dnům 7.9.2016

MVDr. Simona Mullerová

V těchto dnech nastalo vlivem chybné vesmírné sítě, která se může dotknout i učastníků v práci, v osobní i rodinné karmě, zhoršení.  Mohly vzniknout nenadále  komplikace.

V osudových a karmických plánech nebylo žádné zhoršení plánováno. Vyšší síly pracují na nápravě, pokud se. Vypadá to asi tak, jako když myš překousne elektrický kabel a všichni jsou poškození přerušením dodávky proudu. Představte si, že se rozpouští uzlíky, které symbolizují problémy – pracovní, rodinné, osobní.

Tento výpadek proudu mohl způsobit v posledních dnech i ztrátu radosti v životě. Prostě výpadek proudu na vesmírné úrovni.

Pokus tese nebrat si to osobně apodpořte vyšší síly v nápravě škod.  Bohužel toto vesmírné ladění způsobilo poruchu proudu synchronicity. Završení některých naplánovaných úkolů nebylo možné. Ani zdárné následnosti. Tento dopad cítí více vysokofrekvenční bytosti než nízkovibrační.

Vzhledemk tomu, že začal měsíc fénixe a lidstvo a prostředí  dostává kvantové impulzy k vývoji a proměně,je negativní projev v realitě dualitní variantou komplexní situace.

 

 

Práce s emocemi

Lidské pocity mají určitou frekvenci, která je měřitelná v herzech,smutky,lítosti mají nízké frekvence, vekterých se všechno zpomaluje, takže i možnost změny se zpomaluje. Energie lítosti a smutku není příjemná tomu, kdo ji tvoří, natož tomu,ke komu je vysílána. Podle zákona rezonance, co vyzařujeme, to přitahujeme, seshlukují a přitahují lidé podobných frekvencí,takže zklamaný potká  zklamaného a místo aby si  pomohli z problémů vyjít, si téma násobí!!!!
Potom i tam, kde by mohlo vzniknout partnerství, se kumuluje frekvence lítosti a zklamání a potenciální partneři se stejně zklamou.
Osoby radostné, tvořivé, akční, nadšené apod. mají vysoké frekvence a v přítomnosti nízkých vibrací jim není dobře. Podle množství společných vnitřních témat, bud potom převibruje radostný toho smutného nebo ten smutný najde nevědomě v tom radostném člověku jeho stará témata,nedořešené věcí,genetickou dispozici, paměťovou stopu k lítosti a smutku, oživí to, skazí mu náladu... Lidé, kteří řeší život tvořivou akcí, se takovýmto spouštěčům vyhýbají. Lidé, kteří vyzařují lítost nejsou vyhledávánými společníky.

 

 

Náprava škod

1.Přečíst si knihu zákony rezonance, 2. Přečíst si knihu Colina Tippinga, 3. V jedné nebo obou knihách jetaabulka frekvencí emocí, takže vidíte, že lítost a stud jsou na nejnižších  frekvencích, vztek je už energie tvůrčí,vyvádějící ze smutku a lítosti ,cvičení radost,láska jsou vysoké pozitivní frekvence. 4. Denní práce na sobě ve vyhledání důvodu k radosti,  ztotožnění se s ním a udržení pocitu radosti navzdory vnější realitě. 5. Využití evolučních,adaptačních a tvořivých technik,čili začít systematicky a pozitivně tvořit sebe,své prostředí,vycházet pouze z přítomného okamžiku, který máme ve svých rukou, a tím si připravovat lepší a lepší minuty a hodiny.

 

Z porad klientovi – k tématu

Pokračujeme, energie se vám zvedla, i oprtimismus, tělo se zase stává reaktivní, skutečně šlo o  to, že jste byla napojená na rozbitou energetickou síť. Vždycky, když se zhoršíte, připusťte prosím jako první apsekt, že se něco děje v planetárních a vesmírných energiích. Veďte denně vědomou konverzaci  s duší a silami světla a dobra, anděli, archanděli, galaktickou federací,podpůrnýmidušemi apod. Tyto vysokovibrační entity a systémy mají různé názvy, některé termíny jsou ve společných mailech, také v různých knihách. Oslovují se běžně: Prosím galaktickou federaci o nápravu škod. Děkuiji."

Důležité je, abyste pracovala na sobě i na planetě i na sluneční soustavě, protože vaše duše má úkol a schopnosti. Řekněte jasně duši, že se chcete vrátit ke swvému poslání. Ať vás vede! Stejně tak řekněte zemské a galaktické federaci, že se chcete vrátit ke svému poslání. V sobě ciťte rozhodnutí, že to tak chcete. Mně napište, jestli to opravdu chcete, jestli to tak opravdu cítíte, jestli s tím jste ztotožněná, případně, kde máte překážky. Doba je čím dál rychlejší, je skutečně nutné přizpůsobit se frekvencím země a vesmíru. Současně jsme , ale více vystaveni vlivu chyb, poruch a přerušení v energetickém systému sluneční soustavy, galaxie, vesmíru a vesmírů. Vím, že je to obšírná filozofie, ale vy už jste tak daleko, že je potřeba do vašeho uzdravovacího procesu zahrnout i tyto druhy energie. Protože dochází k přelaďování a přepojování energetických systémů, zhoršila jste se na základě vámi neovlivnitelných sítí. K tomu ještě budeme vícečetně zpracovávat rok 2014.  Problémy, které vám začly před 10 let 2006, byl rok psa, to znamená rok těžkého dopadu karmy, vin, trestů, ztrát a omezení. Vstupuji do roku 2005 a prosoím o odpuštění, usmíření a uzdravení všech vztahů v sobě a kolem sebe na srdci duši tělea duchu navzájem a k účastníkům vašeho života. S těmi slovy, situacemi, cestami a činy, si ve své mysli pohrajte, i když už je nemáte přesně ve své paměti. Z roku 2005 kdy uděláme novou přípravu a zázemí přejdeme do roku 2006, který byl opět problémový pro mnoho lidí. Násobením se vlivu problémových událostí, došlo k tomu, že se vámzhoršení ukotvilo nejen v těle ,ale i v prostoru, předmětech, prostředí...  ale také v lidech jako jejich vzpomínka nebo zážitek nějak spojený s vámi. Čistím paměťovou stopu události,které jsou zapsané ve vašem živém a neživém prostředí,a které se stále stávají spouštěčem. Vy sama ze svého stanoviště teď a tady,ale i tehdy požádejteo vyčištění paměťových stop. Ve všech účastnících  živého a neživého prostředí od roku 2005 do teď. Roky si odpočítávejte. Jelikož máte teď dostatek času,můžete popčítat i po měsících. Já to samozřejmě dělám odtud teď a připravuji vám volnou cestu.

Pokuste se být celodenně v hladinách alfa. Hladiny alfa neumožňují nemoc nebo problém.

Zákon kvantové fyziyk je, že vše, co se děje, se děje tím, že tomu věnujeme pozornost, pozorujeme to, co se děje  ve vědomí, děje se i v těle.

Vstup do alfa hladin pro začátečníky je přes barvy čaker červená, oranožová, žlutá, zelená,modrá, fialová, bílá. Pokud barvu horních dvou čaker vnímáte v jiných odstínech nevadí, ale spodní čakry jsou standartní.  Dobré je pro začátek rezonovat s celou sítí práce s alfa hlladinami. To znamená, že upevňujete, zakořeňujete rituál postupu. Jednotlivé kroky procítíte, vidíte vnitřnímnebo vnějšímzrakem a pozorujete odpovídající pocit v těle. Záměrně to s vámi opakuji.

Tmavočervená,první čakra(najdětevprostoru tmavočervenou barvu a přijměte realitu.) tuto barvu si představujtemezi pohlavnáími orgány a v dutiněpánevní. Pokuste se zaznamenat změnu pocitu, teploty a jiné. Dýchejte nejlépe 3x vstupem první čakry,to je mezi pohlavními orgány a konečníkem, vzduch, energii táhnete do dutiny pánevní,naplníte až po kosti,shromáždíte, spojíte nadechnutou energii s vizualizací barvy,spojíte tuto energii se svou energii a dloouze  vydechnete. Tento výplach a rsstrukturalizaci čakry udělejte 3x po sobě.

Stejně tak postupujte s dalšími čakrami. Poté, co projdete 7 čaker, můžete ještě jednou odříkat sedm barev a spojovací sítovou slovní formulkou se napojit. Jakmile projdu barvami čaker, jsem hluboko vhladinách alfa  a můžu se ve svých myšlenkách dostat kamkoliv natomto světě ave vesmíru. Tato věta je stará možná 40 let a má široké spojovací účinky. V hladinách alfa vám odpadá zbytečné pozorování nedůležitých předmětů, dějů, myšlenek a pocitů. Současně se odpojujete od nízkovibračních proudů. Vstup do alfa hladin je potřeba umět ve zlomku vteřniny, ale než začnete dělat skokové vstupy, je dobré si detailně obnovit proces postupu. Vlivem léků, homeopatik, terapaií,l sebereflexe, atd, je vaše tělo každý den skutečně jiné a  vy už nemusíteí mít ve hmotě standartníposstup nálsedností  při ladění sedo hladin alfa.

Já jsemvám teď udělala nový základní program, od vás potřebuji restart, který bude spočívat v tom, že si představítetisíc prodlužek, zásuvek a zástrček a na povel teď! je všechny zapnete.