Jdi na obsah Jdi na menu
 


Děje na planetě od 17.10.2014

Děje na planetě od 17.10.2014

Propojení srdce s mozkem dovolte, aby srdce řídilo mozek, protože zdravé srdce je ten nejlepší řídící orgán s tou nejsprávnější morálnkou. Jedině zdravé srdce skutečně ví, co má dělat.
Od pátku proíhá na planete znovuvzkříšení Srdce Země a znovuvzkříšení centrálního srdce lidstva. Současně probíhá regenerace a restart Mozku Země a adaptace a aktualizace Centrálního mozku lidstva. Obnovují se spojení srdcí a mozků a srdce začíná znovu přejímat řídící úlohu. Toto se souběžně děje v síti energie lidí, proto všichni postupujeme k zesílení vlivu srdce, lidská srdce jsou pod vlivem planetárních a vesmírných odbloků, posiluji se a vytváří se nové enrgetické a nervove dráhy  a nová nervová spojení , přepojení  mezi srdecem a mozkem. V mozku se aktivují dosud zavřené nefunkční , nebo spící receptory vznikají nové receptroy pro vnímání hlasu srdce a hlasu intuice. Toto je současný evoluční proces všech pozemšťanů a proto, když k vám přijde dar lásky, nedívejte se na věkový rozdil, výškový rozdíl, váhový rozdíl, majetkový rozdíl , společenský rozdíl atd.
Jde o to, aby se spojila srdce a po nich další části těla a systémů. To nejkrásnější, co vás teď může potkat, je láska srdce a následné multifunkční sdílení těl a duší.