Jdi na obsah Jdi na menu
 


D Ů L E Ž I T É k 28.9. - OSUD SVĚTA 21.9 - 4.10.2015

28. 9. 2015

D Ů L E Ž I T É k 28.9. - OSUD SVĚTA 21.9 - 4.10.2015

komentář Simi


Ano, Češi spí !! jde o kazdeho z nas a nas zivot.jednotlivcu i celku.probudit se musime i v osobnich vztazich..odspoda to zmenit, od sebe .

--------------------------------------------------------------------------------------------


Zasílám rozšířené  informace o významu období 21.9. až 4.10.2015 při rozhodování o OSUDU SVĚTA
PROSÍM - POZOR NĚPŘEČTETE NÁSLEDUJÍCÍ  TEXTY A ZAPŘEMÝŠLEJTE A PROCIŤTE V OBLASTI SRDCE.
OPRAVDU MY JSMETVŮRCI NAŠÍ REALITY - A NE NADARMO ŽIJEME V ČECHÁCH, V SRDCI EVROPY.

Procházíme velmi zásadní dobou a v těchto dvou týdnech se Z VELKÉ ČÁSTI rozhodne o osudu světa. Zviditelňuji to, abychom si každý sám za sebe byli vědomi své síly a schopnosti ovlivnit dění už jen tím, jak myslíme, mluvíme a konáme.

P.S. a kdo to tak necítí a smýšlí jinak, tak ať toto sdělení nechá bez povšimnutí a komentářů....každý má na úroveň svého vnímání právo a ať koná tak,jak smýšlí a vnímá. Každý jsme jedinečná bytost a každý si tvoříme svoji vlastní realitu a každý jsme tvůrcem svého štěstí... nikdo jiný, jen my...a nic, opravdu NIC není náhoda.

Doplňující informace proč je 28. ZÁŘÍ - DŮLEŽITÉ DATUM 

kdy je ve 4:20 úplné zatmění Měsíce, pozorovatelné v intervalu cca 1 hod před i po uvedeném čase.

A. Krátký článek a vysvětlení, proč jedatum 28.září 2015 tak velmi důležité. Jak možno zjistit, je to svátek svatého Václava. Svatý Václav je patron České republiky. Jelikož je situace ve světě a tím i v České republice velice napjatá, je právě velmi důležité ukázat a projevit to, co jako lidé do svých životů chceme a co ne.

Česká republika, tedy její občané, mají jeden velký nebezpečný problém a to je že SPÍ. Tím že spí, nevnímá a neuvědomuje si plně ,co se okolo ní a uvnitř děje.  Lidé České republiky jsou v jakémsi umělém spánku, tedy v jakémsi otupeném stavu vnímání. Je to jako by vám někdo něco dal  do pití a vaše smysly se tak snížili, že ani nevíte že vás právě okrádají, nebo znásilňují. A to je to, co se opravdu děje.                

Ti lidé co o tom ví, se díky této droze nemohou plně bránit a tak se alespoň uchýlí k hrubému verbálnímu projevu, kdy vyjadřují svoji nespokojenost. Bohužel v hospodách, barech atd. je tato stížnost bezpředmětná. Již mnoho lidí sdělovalo, že když přijedou z ciziny např. z dovolené, nebo z pracovní služební cestě, při překročení hranic do České republiky najednou cítili jakou si hustotu, něco co nebylo příjemné, jakýsi vliv který v nich začal vyvolávat
deprese, smutek, podrážděnost a nejistotu.                           
 Ano to nejsou konspirace, ale fakt, že jako Česká republika je na bázi elektromagnetických vln záměrně uspávána. Stali jsme se líhní všech otrockých návrhů a zákonů, které jsou na nás jako zkušební balíček aplikován. Není v hodné se dále o tom rozšiřovat, ale co je mnohem důležitější je probudit Ducha národa, probudit ho z umělého spánku a jako Duch národa je nejvhodnější datum 28. září 2015.

Stačí, aby si každý člověk v tento den přál, aby se Duch českého národa probudil a začal jednat, ve jménu spravedlnosti, úcty, lásky a míru. Ten mír je velmi důležitý, protože není nutné a není ani vhodné, aby docházelo při probuzení k anarchii a ke zmatkům. Je důležité vše činit v míru a to jednoduchým způsobem a to říci STOP,  JIŽ DÉLE  NE, TEĎ JSME TADY MI LIDÉ atd.......

Abychom však na to měli sílu, je právě 28. září 2015 v tomto důležité. Je důležité aktivovat Ducha národa Českého, který započne svoji práci tehdy, když uvidí u lidí jejich zájem. Otázka zdali zde budeme mít islamský stát, nový světový řád atd, záleží jen na nás ne na americké vládě, evropské unii či zkorumpovaných politicích. Pokud však budeme stále spát, pak budeme zažívat otroctví, které si nikdo nepřeje. Zde ani milionáři, ani duchovní, ani církve nebudou mít šanci být tím čim jsou dnes. Tím chci říci, že to se týká i jich. 

Chcete změnu, která vám dovolí být opravdu svobodný? Opravdu vnitřně šťastný atd? Tak stačí proto něco málo udělat a to 28. září si přát, aby se pravý duch Českého národa probudil a začal konat.
Konat bude na mentálních a astrálních úrovní a nám dodá sílu na materiální úrovni, tedy kdy se spojíme a začneme táhnout za jeden provaz všichni společně, za ten provaz, který nemá nic společného s demokracií, protože všichni už víme, že demokracie je klam, provaz za který táhneme nemá nic společného s kumunismem, amerikánstvím, socializmem atd. a vším tím politickým balastem, ale má společného s vládou lidu, kdy si lidé sami volí co opravdu chtějí, jak chtějí žít a co chtějí prožívat.

28. září učinit vlastní setkání, kde společně řeknete, DUCHU NÁRODA ČESKÉHO PROBUĎ SE. 

Text převzatý ze zdroje:

http://www.dobresdeleni.estranky.cz/  clanky/28.zari---dulezite-datum.html  (http://www.dobresdeleni.estranky.cz/clanky/28.zari---dulezite-datum.html)
B. Globálny hromadný Vzostup 28. septembra 2015,  když  Vlny-X  budú bombardovať Zemi! a   malý komentář.......viz  příloha
C. VLNA X je vlna lásky .......viz  příloha
D. OSUD SVĚTA- HOROSKOP 21.9.- 4.10.2015  .......viz  příloha
Těším se na další spolupráci.
VŠE NEJLEPŠÍ VŠEM !
přeje Ing. Ruda Vondřich
http://rozkvet.cz(http://rozkvet.cz)