Jdi na obsah Jdi na menu
 


Aktuální témata 22.9.2015

22. 9. 2015

Aktuální témata

Uvědomte si , že při projevu  „nesnášenlivosti“ , odporu k nějakému člověku vlastně nesnášíte pocit, který ve Vás vyvolává nebo situaci a chybně to projektujete do „nenávisti“, odmítání toho člověka. Ženy dělají více kroků k pochopení doby, sebe sama a muže .Podle požadavku evoluce vykračují k mužům mluví o pocitech , odpouští , otevírají se lásce. Většina těch to otevřených žen je právem naštvaná a v marnosti, když neustále dostává odmítání. Nepochopení ze strany méně vyvinutého muže , muže ve starých vzorcích, muže zraněného, zavřeného. Je to nadlidské úsilí vydržet evoluční tempo, být v lásce , v péči o balvana , který žije podle morálky a zvyku 50 let( 60 a 70 tých). Chápu i systém myšlení mužů, žena a vztah není fotbal ani auto, dá se v tom těžko vyznat. Návody muži nečtou , přestože je tolik knih o používání ženy pro muže. Je stále degradace dělat to , v čem se nevyzná ( moderní evoluční žena a vztah) zvlášť,  když u toho nemůže být sám ( muži se učí tajně a vylezou, až se trochu vyznají). Do té doby novou věc uráží , odmítají, zesměšňují, radikálně popřou.

Potřebujeme všichni sílu a odvahu k pravdě a pochopení odlišnosti požadavku pohlaví. Pochopit odlišnost , ne pochopit opačné pohlaví – to zatím nejde. ZATÍM, ale i tak spolu musíme žít a to ne v prázdnotě , ale plnosti. Dejte si jasně najevo , co odmítáte !!! Svůj pocit, stav , situaci , ale neodmítejte partnera . moudrý nebo milující  ( oboje asi neznám). Partner pochopí, že problém je ve starém bloku a poškození, ne v osobě , která vyvolá „problém“ ( v bloku jednoho nebo obou).

 

Lumpi , kteří kdysi , kdesi odněkud nějak omezovali rovnováhu naší Sluneční Soustavy a planety, těl, všichni "lumpi" byli a jsou inkarnováni . Jen těla jsou konečnou součástí a tělo jako takové trpí nevědomě a skutečně , každý byl a je hierarchicky někým ovládán. Nelze popřít karmu, doběhne každého, i když  ji magií a čímkoliv oddálí, umírá pak bolestně dlouho , než tělo pochopí, že mělo rozumem a srdcem někde na cestě změnit směr (duše není spasena, má tresty ve sférách tomu určených a vrátí se pak znova). Některá těla a duše mají tendenci popřít princip příčiny a následku -karmu, ale jen oddálí dopad, ikdyž je část karmy prominuta, vyčištěna větší část než odžito.Každému zůstává ten úkol, práce na sobě, přijetí sebe ..pravdy o sobě a denní disciplína k převykání.